Quick boot nedir?

RowIinq

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Fotoğrafçılık
BIOS menüsünde sanırsam Advanced bölümündeydi tam aklımda değil, quick boot isminde bir şey var ve açıklama kısmında herhangi bir şey yazmıyor. Disabled durumunda şu an. Bilgisayarın açılışını hızlandırır mı? Eğer öyleyse açacağım. Anakart G41MT-S2.

Son düzenleme:
BIOS'a nasıl erişemiyoruz? Sıfırlama olunca zaten varsayılana döner. Başka bir durum olmasın? PC yeni açılırken sürekli delete tuşuna batık mı?

BIOS'a nasıl erişemiyoruz? Sıfırlama olunca zaten varsayılana döner. Başka bir durum olmasın? PC yeni açılırken sürekli delete tuşuna batık mı?
PC açılırken delete tuşuna adeta abanıyorum ama ekran siyah kalıyor. Klavye ve mouse ışıkları yanıyor fakat görüntü dediğim gibi yok. Ayrıca power düğmesine tıkladığımda da anında kapanıyor.

Onun quick boot ile alakası yok. RAM ile ilgili bir sıkıntı olabilir. Bizim bahsettiğimiz olay hızlı boot etmesini sağlayan Fast boot özelliğidir. Onu açınca PC zarar görmez. RAM slotlarını değiştirip deneyin.

Onun quick boot ile alakası yok. RAM ile ilgili bir sıkıntı olabilir. Bizim bahsettiğimiz olay hızlı boot etmesini sağlayan Fast boot özelliğidir. Onu açınca PC zarar görmez. RAM slotlarını değiştirip deneyin.
Ayrıca bu işlemden sonra hoparlörden ses gelmemeye başladı. Ne yapmalıyım? çıkarıp kabloları taktım falan ama fayda etmedi.

Ayrıca bu işlemden sonra hoparlörden ses gelmemeye başladı. Ne yapmalıyım? çıkarıp kabloları taktım falan ama fayda etmedi.
Şimdi baktım da kulaklık takınca da ses yok.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı