Quicksort algoritması nedir?

@566156 Düşündüğüm gibi algoritmalar hakkında en ufak bir fikrin bile yok. Bir arkadaş daha sorduğun sorulardan bunun farkına varıp konu içerisinde belirtmiş zaten. Bilgin olmadığı bir konuda neden sürekli "Algoritmaları öğren" diye yorumlar atıyorsun? Sana geçen söylediğim gibi, önce kendin algoritmanın ne olduğunu öğren.

Artı -2 Eksi
@566156 Düşündüğüm gibi algoritmalar hakkında en ufak bir fikrin bile yok. Bir arkadaş daha sorduğun sorulardan bunun farkına varıp konu içerisinde belirtmiş zaten. Bilgin olmadığı bir konuda neden sürekli "Algoritmaları öğren" diye yorumlar atıyorsun? Sana geçen söylediğim gibi, önce kendin algoritmanın ne olduğunu öğren.
Siz ise algoritmayı benden daha iyi bildiğinizi söylemiştiniz, ne güzel. Tam da yeri hocam. Açıklar mısınız? Hatta sadece benden değil, herkesten iyi bildiğinizi söylediniz yanlış değilsem.

Son düzenleme:
@566156 Sen hiçbir şey bilmiyorsun. En ufak bilgin bile olduğunu düşünmüyorum. Normal algoritmalar nedir? Bu kadar saçma bir şey daha göremem herhalde.

@566156 Ayrıca algoritmanın ne olduğunu o konu içerisinde kısaca bahsettim. Çok merak ediyorsan gidip bakabilirsin.

O konuya gidip bakmana da gerek yok. Kendin bana bir şeyler ispatlamak için Vikipedia linki atmıştın. Attığın linki önce kendin okursan, zaten anlayacaksın ne olduğunu lol

Artı -2 Eksi
Tamam hocam, en iyisini siz biliyorsunuz. Ben mantıklı bir açıklama bekliyorum halen sizden. Herkesten iyi bildiğinizi iddia ediyorsunuz. Gereksiz mesaj olmaması için bu tartışmayı daha fazla uzatmayalım.

@566156 Senin kafada biraz sıkıntı falan mı var? En iyi ben biliyorum diye bir şey söyledim mi? Benim söylediğim şey senin hiçbir bilgin olmadığı halde insanlara yorum yapabiliyor olman. Bu durumdan vazgeçmelisin. İlk önce kendin bir konuya hakim olup daha sonra insanlara bilgi aktarmalısın. Şu konuda yazdığın şeyler çok saçma. Normal algoritma diye bir şey yoktur. Ne demek istediğini kimse anlamamış bile çünkü algoritmanın ne olduğu hakkında bir bilgin yok. Umarım yeterli bilgi seviyesine gelip daha sonra insanlara yardımcı olmaya çalışırsın.

Artı -1 Eksi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı