Q'ya basarken W, A ya basarken S çalışmıyor

Daha fazla  
Arkadaşlar Q'ya basarken aynı anda W'ya basamıyorum bu da oyun oynarken çok sıkıntı. S ye basarken A ya da basamıyorum bu da çok sıkıntı. Mesela A ya basarken S ye bastım diyelim sanki silme tuşuna basmışım gibi duruyor. Çalışmıyor. Bir konum daha vardı ama kimse görmedi. O yüzden tekrar açtım. Yaptığım şeyler virüs taraması ve format. (Format atmayı zaten düşünüyordum üstüne bu da olunca direkt attım.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçenlerde aldığım klavyemde böyle bir sorun vardı. Bazı arkadaşlar klavye dandik felan demişlerdi. Ancak iadeye yollayıp yenisini aldığımda çözülmüştü sorun.

Sanırım laptopumun klavyesinde sorun oluştu. Elimin altındaki yıllar önce Aliexpress den aldığım mekanik klavyeyi taktım onda böyle bir sorun yok. Corona virüsü olayları bitince yenisini takmayı düşünüyorum. Ama nasıl takacağım hakkında teknik bir bilgim yok. Anakartı çıkarmam mı gerekecek yoksa anakartı çıkarmadan yapabilme imkanım var mı?

Youtube üzerinden marka model ile laptopun nasıl söküldüğüne bakabilirsiniz. Bir adet FLEX kablo oluyor genelde. Bazı laptoplarda çok kolay bazılarında kasayı komple sökmek gerekiyor onu bilemem. Gittigidiyor, N11 gibi sitelerden alabilirsiniz klavyeyi. Virüsü beklemenize gerek yok aslında.

Ailem biraz bu konularda endişeli. Ablamın kronik hastalığı var o yüzden sıkıntı şimdilik böyle kullanabilirim bunlar geçince de alırım. Tavsiyeniz için teşekkür ederim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda gördüğüm üzere işlem baya zorlu. Elimde onun kullandığı gereçlerde yok. Yani başkasına yaptırmam gerekecek.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı