R 5 1600X sistemden konsola geçilmeli mi?

FFinack

Decapat
Daha fazla  
Herkese hayırlı forumlar. Elimde birkaç parça var aşağıya yazacağım. Uzun süredir PC kullanıyorum ve artık hani sıkıldım sürekli Valorant CS vb oyunları artık pek sevemiyorum. Daha çok pes FIFA hikayeli oyunları seviyorum ve sistemim yeni oyunlarda (hatta çoğu oyunda ) bana biraz zorluk çıkartıyor bu yüzden konsola geçmeyi düşünüyorum. Bu konuda size konsola geçsem rahatça oynar mıyım? Konsol rahat mı?
PC özelliklerim:
2 adet kasa var elimde 1'i (hepsi çalışıyor )
İşlemci: AMD Ryzen 5 1600X
RAM: Apacer Panther Black Gold 2x8 16 GB DDR4 ekran kartı: AMD HD 5570 2 GB anakart: Prime B350M-A SATA: PNY CS900 240 GB.
2. kasa da pek parça yok.
Z170a Gaming m5.
Intel G4440 işlemci.
8 GB DDR4 RAM (markasını hatırlamıyorum ama kaliteli soğutuculu RAM.)
Sizce pu parçaları satıp konsol geçsem mi?
Satmaya kalksam ortalama ne kdr toplar?
Takas olursa hangi konsol olabilir?
Benim için pes ve FIFA'nın 3-5 oyununu oynatsın.
Büyük ihtimalle diğer oyunları CD alırım. (internetim upload 0.4 KB)
Son olarak sizce konsolda PS Plus mı? Yoksa Xbox Game Pass mi daha avantajlı?
Düşüncelerinizi bekliyorum iyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hem bilgisayarım hem konsolum var ps5 ve sana şunu diyeyim 1 gün oldu geçeli ama aşırı mutluyum.Bilgisayardaki gibi kontrolleri olmaması kafanı karıştırmasın. PsPlus öneririm hikayeli oyunlar ve birsürü oyun var içeriğinde.Eğer xbox alırsan bilgisayardaki xbox gamepassteki oyunlar dışında ek oyun verilmeyecek ama pste bilgisayarda olmayan oyunlar da olduğundan önü daha açık

Hem bilgisayarım hem konsolum var PS5 ve sana şunu diyeyim 1 gün oldu geçeli ama aşırı mutluyum. Bilgisayardaki gibi kontrolleri olmaması kafanı karıştırmasın. PsPlus öneririm hikayeli oyunlar ve bir sürü oyun var içeriğinde. Eğer Xbox alırsan bilgisayardaki Xbox Game Pass'teki oyunlar dışında ek oyun verilmeyecek ama pste bilgisayarda olmayan oyunlar da olduğundan önü daha açık

Peki elimdeki sistem ne ile takas edebilirim? (PS4, PS4 Pro vb.)
Ya da bir fiyat biçebilir misin?

Ama her eve bilgisayar şart mümkünse para kazanıp veya aileni ikna edip konsolu öyle al.Konsolda YouTube discord tarzı uygulamalar var ama tarayıcı yok.

Peki elimdeki sistem ne ile takas edebilirim? (PS4, PS4 Pro vb.)
Ya da bir fiyat biçebilir misin?
ps4 alınabilir gibi duruyor parçaları satarak çok bilgim yok o konuda

Ama her eve bilgisayar şart mümkünse para kazanıp veya aileni ikna edip konsolu öyle al. Konsolda YouTube Discord tarzı uygulamalar var ama tarayıcı yok.

Vallahi ablamın laptop var ve telefonum yetiyor ya sıkıldım zaten bu Valorant tarzı oyunlardan.

Ama her eve bilgisayar şart mümkünse para kazanıp veya aileni ikna edip konsolu öyle al. Konsolda YouTube Discord tarzı uygulamalar var ama tarayıcı yok.

PS4 alınabilir gibi duruyor parçaları satarak çok bilgim yok o konuda.

Tamam çok teşekkür ederim ❤️

Ps4 alabilirsin ama 30 fps sınırı var rahatsız edebilir.Eğer para biriktiririm veya ailemi taksite ikna ederim dersen ps5 al + ps plus extra alırsın Ps plus extra 12 ay 2340

pro versiyonunda alabilirsin normal versiyonu da alamazsın

Ne demek sana da iyi geceler ❣️

Technopat Haberler

Geri
Yukarı