R. Carlos vs marcelo

şafak bilgin

Hectopat
Merhaba arkadaşlar.
Bu gün arkadaşla bir tartışma içerisine girdik.
Konu marcelo mu r. Carlos mu?
Tamam carlos iyi bir şutördü hem de bayağı iyi bir şutördü :) diriplingleri iyiydi oyun görüşü iyiydi. Yaşım icabı pek hatırlıyamıyorum (27) ama futbola merakım var az çok biliyorum. Marcelo ise benim için carlostan daha iyi bir bek. Hatta bir bekten daha fazlası diyebilirim. Adam topa resmen hükmediyor. Bilen bilir işte marcelo. Yorumlarsanız sevinirim.

Ben Marcelo diyorum, birebirde daha iyi adam eksiltmesinden dolayı. Roberto Carlos'un frikikleri ve şutları da bir efsaneydi. Marcelo, Real Madrid 3 defa üst üste şampiyonlar ligini ve toplamda 4 CL şampiyonluğu elde etmesinde takımın kilit taşlarından biriydi bana göre.

Ben Marcelo diyorum, birebirde daha iyi adam eksiltmesinden dolayı. Roberto Carlos'un frikikleri ve şutları da bir efsaneydi. Marcelo, Real Madrid 3 defa üst üste şampiyonlar ligini ve toplamda 4 CL şampiyonluğu elde etmesinde takımın kilit taşlarından biriydi bana göre.
Kesinlikle katılıyorum.

Kesinlikle katılıyorum.
Bence de . öyle şutu asisti falan konuşacak olursak robertson, alaba,telles, hatta caner erkin bile marcelolan iyi futbolcular :) marceloyu farklı yapan oyun anlayışı bence . real madrid kaç senedir adam akıllı bir kanat oyuncusu bulamadı ama marcelo öyle bir bek ki hissettirmiyor bence.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı