Tek başıma oyunlardan zevk alıyorum. R. E. P. O'yu tek oynayarak mı daha çok zevk alırım Co-op oynayarak mı?
Hangi modları kurmamı önerirsiniz.İki türlü de modlu oynamanızı öneririm. Tek başınıza oynayacaksanız modlarla daha geç sıkılırsınız.
Hangi modları kurmamı önerirsiniz.
Teşekkür ederim.Hocam fazla hatırlamıyorum bende modlu kurmuştum reporoles vardı rol seçiyorduk böyle mesela athletic olursan hızlı koşarsın veya koşma yeri artar sonra riverskins ve morehead var karekterinize kostum seçebilirsiniz bir de better map var orada bir canavarıda görebilirsin Zelda moon var oda başka canavar istersen bir de mapvote var map seçme kısmı yani yandan map seçebilirsin mod ile ve oyunun kendi maplerini bende bunlar var bir de Outlast Power outage var Outlast elektrik sahnesimi ne bilmiyorum arkadaş önerdi öyle ses çıkıyormuş bende olanlar şu an böyle ama yanına modların çalışması için kendi repolib falan yüklerse silmeyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.