Arc B580 R7-5700G sistemde RDR2 30-40 FPS'e düşüyor

• Konuyu başlatan PawneS
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 153

PawneS

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
intel arc b580
Anakart
gigabayte A520mkv2
İşlemci
Ryzen 7 5700g
Hocamlar selamünaleyküm, ekran kartını yeni aldım kasayı yeniledim. Ekran kartı Intel Arc B580 anakart Gigabyte A520 MKV2 işlemcim Ryzen 7 5700G RDR 2'de internet performansı 90 100 iken komik bir şekilde 30 40 FPS alıyorum. ReSize BAR açtım BIOS'tan fakat ekran kartı driverında gözükmüyor. Sürücüler güncel darboğaz sorunu da yoktur diye düşünüyorum. Neden böyle?

Hocamlar selamünaleyküm, ekran kartını yeni aldım kasayı yeniledim. Ekran kartı Intel Arc B580 anakart Gigabyte A520 MKV2 işlemcim Ryzen 7 5700G RDR 2'de internet performansı 90 100 iken komik bir şekilde 30 40 FPS alıyorum. ReSize BAR açtım BIOS'tan fakat ekran kartı driverında gözükmüyor. Sürücüler güncel darboğaz sorunu da yoktur diye düşünüyorum. Neden böyle?

APU işlemciden sonra ekran kartı aldınızda görüntü kablosunu ona taktınız mı?

550 watt 80 Plus anakartı yeni aldım bir de darboğaz çok var mıdır?

Evet ekran kartına takılı aygıt yöneticisinde de Intel gözüküyor.

Bu ekran kartı her işlemci ile iyi çalışmıyor fakat aldığınız FPS çok normal değil. Önceki 5700G ile ayarlar falan düşüktetir şimdi en yüksekdedir herhalde. Bir ona bakabilir misin?

Bu ekran kartı her işlemci ile iyi çalışmıyor fakat aldığınız FPS çok normal değil. Önceki 5700G ile ayarlar falan düşüktetir şimdi en yüksekdedir herhalde. Bir ona bakabilir misin?

Balanced ayarlarda şu an FSR2 quailty de hocam ReSize BAR mı bu kadar etkililyor.

Yarın Intel müşteri hizmetlerini arayacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı