Protestolara karşı gönül alma amaçlı bir event hocam.Hani yenisine 5 yıl vardı? Keşke bekleseydik.
Ne protestosu? Korkarım bilmiyorum.Protestolara karşı gönül alma amaçlı bir event hocam.
Reddit'teki üst yönetimin bazı kararlarına karşı kullanıcıların yaptığı protesto.Ne protestosu? Korkarım bilmiyorum.
Redditte api isimli bir olay varmis sanirim ben de tam bilmiyorum ama bazı büyük subredditler protesto amaçlı üye alımını durdurdu.Ne protestosu? Korkarım bilmiyorum.
Yine de iyi geçmesini umalım. Geçen yıl eğlenmiştik.
Reddit'teki üst yönetimin bazı kararlarına karşı kullanıcıların yaptığı protesto.
Reddit İçin Yakın Zamanda Neden Büyük Bir Sanal Protesto Başlaması Bekleniyor?
Reddit İçin Yakın Zamanda Neden Büyük Bir Sanal Protesto Başlaması Bekleniyor?www.bundle.app
Okudum ama yine de 4 yıl erkene çekmek için bir sebep göremedim.Redditte api isimli bir olay varmis sanirim ben de tam bilmiyorum ama bazı büyük subredditler protesto amaçlı üye alımını durdurdu.
Yukarıda bahsettikleri gibi gönül alma olayından dolayı olabilir. Ya da baktılar site trafiği çok düştü bu kartı kullandılar.Okudum ama yine de 4 yıl erkene çekmek için bir sebep göremedim.
Yukarıda bahsettikleri gibi gönül alma olayından dolayı olabilir. Ya da baktılar site trafiği çok düştü bu kartı kullandılar.
Steve, gör bunları gör.Biraz ellerinde patladı gibi. Şu an herkes f*ck u/spez yazmakta![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.