Bayrağı koruyoruz fakat bazı arkadaşlar aşağı doğru genişletmeye çalışıyor, onun dışında sorun yok.Kalp yapılmasın deniyor ama ısrarla yapıyorlar Orderla tam olmadı tuğkan abi gelse de tam düzen olsa.
Bayrağı koruyoruz fakat bazı arkadaşlar aşağı doğru genişletmeye çalışıyor, onun dışında sorun yok.Kalp yapılmasın deniyor ama ısrarla yapıyorlar Orderla tam olmadı tuğkan abi gelse de tam düzen olsa.
Aynen. Böyle iyi değiliz şu an sadece korumak yeterli.Gece asıl güç çıkar nöbetteyiz :dBayrağı koruyoruz fakat bazı arkadaşlar aşağı doğru genişletmeye çalışıyor, onun dışında sorun yok.
6 oldu.4 kişi mi?
Kullanıcıların gönlünü alma ve ya Kullanıcı trafiğini artırma çabasıdır diye düşünüyorum.BAYRAĞI KORUYUUUUUUUUUUUNNNNNN
Neden erken başladı peki aradan 1 yıl geçti daha?
@Mahmutalican11 @SwanesSS
reddit hiç iyiye gitmiyor ama. r/place'in de eski heyecanını göremedim yayıncılar da takmıyorKullanıcıların gönlünü alma ve ya Kullanıcı trafiğini artırma çabasıdır diye düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.