R10 güvenilir mi?

Aslan Kedi

Hectopat
Makaleler
1
Technopat Sosyal'de Home ofis nasıl çalışabileceğimi sormuştum. Technopat Sosyal üyelerinden biri R10 sitesini önerdi. Girdim baktım kendime uygun 1 iş buldum bile ancak güvenilir mi bilmiyorum. R10 güvenilir mi?

Güvenilir ama üyelik alman zor. İletişim bilgisi varsa oradan iletişime geçmelisin.

Ben tüm bilgileri doğru doldurmama ve gerçekten freelance çalışmama rağmen bana üyelik vermemişlerdi. Neye göre üye aldıklarını bilmiyorum, bana göre saçma sapan bir yer. İngilizcen varsa Fiverr gibi siteler ile iş yapman daha iyi olur.

Güvenilir ama üyelik alman zor. İletişim bilgisi varsa oradan iletişime geçmelisin.

Ben tüm bilgileri doğru doldurmama ve gerçekten freelance çalışmama rağmen bana üyelik vermemişlerdi. Neye göre üye aldıklarını bilmiyorum, bana göre saçma sapan bir yer. İngilizcen varsa fiverr gibi siteler ile iş yapman daha iyi olur.

Vallahi ben bu sabah 10 da yazdım yazıyı ilgi alanlarımı söyledim vs 2 saat sonra uygun olduğum için mail geldi anında üye oldum.

Technopat Sosyal'de Home ofis nasıl çalışabileceğimi sormuştum. Technopat Sosyal üyelerinden biri R10 sitesini önerdi. Girdim baktım kendime uygun 1 iş buldum bile ancak güvenilir mi bilmiyorum. R10 güvenilir mi?

Bende kullanıyorum güvenilir sonuçta güvenlik önlem amaçlı T.C. vs. bayağı detaylı şeyler istiyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı