R25 alınır mı?

İbrahimkaya1

Hectopat
Daha fazla  
16 yaşımdayım, yaklaşık 5 yıldır 125Cc CG motosiklet kullanıyorum. Acemi değilim. Her türlü yolda kullanabilirim motosikleti. Bu yıl yeni bir motor almayı düşünüyorum ve düşündüklerimin arasında 250Cc olan R25 var. Bu moturu 2. el almayı düşünüyorum. Malum fiyatlar çok uçuk. İlk defa 250Cc bir süper Sport kullanacağım, dikkat etmem gereken önemli bir durum var mı? Boyum: 175.
Kilo: 68.
Bu motoru oldu da alamazsam 2021 model 0 km Kuba çita 100R almayı düşünüyorum. Önerilerini söyleyebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
16 yaşımdayım, yaklaşık 5 yıldır 125Cc CG motosiklet kullanıyorum. Acemi değilim. Her türlü yolda kullanabilirim motosikleti. Bu yıl yeni bir motor almayı düşünüyorum ve düşündüklerimin arasında 250Cc olan R25 var. Bu moturu 2. el almayı düşünüyorum. Malum fiyatlar çok uçuk. İlk defa 250Cc bir süper Sport kullanacağım, dikkat etmem gereken önemli bir durum var mı? Boyum: 175.
Kilo: 68.
Bu motoru oldu da alamazsam 2021 model 0 km Kuba çita 100R almayı düşünüyorum. Önerilerini söyleyebilirsiniz.
16 Yaşında 250CC alma. İstediğin kadar profesyonel ol alabileceğin en güçlü motor R125. Yamaha diye tutturduysan R125 seni bekliyor.

Ehliyetsiz veya yetersiz ehliyetle motor kullanılmasını önermiyorum. Ehliyetinizi aldıktan sonra veya varsa ehliyetinize uygun motorlar tercih edin.
Köyde oturuyorum. Polisen ceza yeme ihtimalim 0' a yakın. Ehliyetsizlik konusuna gelecek olursak, dediğim gibi 5 yıllık motor geçmişim var. Apaçi bir sürücü de değilim. Düzgün sürücü olursan 1000cc motor bile kullanırsın diyen birsürü motovlog kanalları var.

Şu anda alacağın ehliyet A1 ve onunla bu motoru kullanamazsın. R25 kullanıcısıyım. Motor gayet iyi. Fakat hem ehliyetin yok hem de o motoru yatırdın mı geçmiş olsun. Garenajına paran yetmez.
Köyde oturuyorum. Polisen ceza yeme ihtimalim 0'a yakın. Ehliyetsizlik konusuna gelecek olursak, dediğim gibi 5 yıllık motor geçmişim var. Apaçi bir sürücü de değilim. Düzgün sürücü olursan 1000CC motor bile kullanırsın diyen bir sürü motovlog kanalları var.

Jandarma cezayı yazar. Ve de 1000CC kullanmak göründüğü kadar kolay değil. Yanlış vites değiştirdin mi şanzımanı kucaklarsın. Düşük devir kullanırsın motoru yersin.

Köyde oturduğum için trafik güçleri ile pek karşılaşmıyorum. Polisten ceza yeme ihtimalim düşük yani.

Trafik gücü dediğin sadece polis değil. Köy bölgesine jandarma trafik bakar.

Jandarma trafik-zabıta trafik-polis trafik bunların 3'ü de trafiktir. Fakat sadece zabıta şehir içinde kaldırım işgali gibi durumlarda ceza yazabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı