- Makaleler
- 3
Al sat yapılsa da yapılmayacak bir motor RC390. Zangır zangır titreye titreye gezdirecek tek silindir Racing motor olmaz. Hint malı, tüm parçaları Bajaj üretimi. Sadece 690 ve üzeri modeller Avusturya'da üretiliyor. Saçma bir benzetme, ben sahip muhabbeti yapmıyorum, menşei muhabbeti yapıyorum. Motor olarak da YBR 125, XPulse ve Inazuma'm var, sende neler var?Adam al sat yapacağım dememiş dostum ayrıca Hindistan da üretildi diye hint malı olmuyor öyle oluyorsa uğur motorlu araçlar CFMOTO ve Mondial'in sahibımı oluyor o zaman? Her malın bir alıcısı vardır merak etme bu arada motorun nedir?
Al sat yapılsa da yapılmayacak bir motor RC390. zangır zangır titreye titreye gezdirecek tek silindir racing motor olmaz. Hint malı, tüm parçaları Bajaj üretimi. Sadece 690 ve üzeri modeller Avusturya'da üretiliyor. Saçma bir benzetme, ben sahip muhabbeti yapmıyorum, menşei muhabbeti yapıyorum. Motor olarak da ybr 125, xpulse ve ınazuma'm var, sende neler var?
Al sat yapılsa da yapılmayacak bir motor RC390. zangır zangır titreye titreye gezdirecek tek silindir racing motor olmaz. Hint malı, tüm parçaları Bajaj üretimi. Sadece 690 ve üzeri modeller Avusturya'da üretiliyor. Saçma bir benzetme, ben sahip muhabbeti yapmıyorum, menşei muhabbeti yapıyorum. Motor olarak da ybr 125, xpulse ve ınazuma'm var, sende neler var?
Değeri artsın, satarken kâr edeyim dersen R25. Değeri aynı kalsın, daha performanslı bir motor istiyorum, büyük makinelere alışıyım dersen 450SR.Şimdi ben hangisini almalıyım sizce? Şuanlım A2 ehliyetim var. İleride 2 sene sonra a ehliyete geçip motor değiştirebilirim belki de elimde kalır değiştirmem. R25 mi mantıklı 450sr mı?
Balık baştan kokar. Konforsuz bir motoru neden alasın ki?Motorun konforsuz oldugunu belırtmeme ragmen bunu neden dillendirme gereği duydunuz anlamış değılım. 07 ve GT250r Naked var. Hindistan da üretilse de adamlar şirket politikalarına göre üretim sağlıyorlar.
Değeri artsın, satarken kâr edeyim dersen r25. değeri aynı kalsın, daha performanslı bir motor istiyorum, büyük makinelere alışayım dersen 450sr.
Balık baştan kokar. Konforsuz bir motoru neden alasın ki?
Arazi sürüşünde titreşim sorun olmuyor, zaten ayaktayım. Titreşim tek sorun değil ama tek silindir Racing makine olmaz.Neden alınmasın hocam? Tek sorun titreşim ise neden xpulse aldınız siz o halde?
Evet 2 sene binip a ehliyete geçeceğim 450sr kullanıcısına soruyorum. Her malın bir alıcısı vardır diyor bana vallahi aşırı çıkmazdayım.
Tek silindir Hint motorunu 450SR'la kıyaslamak hangi akla yatar? KTM'in bazı modelleri hariç piyasası tamamen ölü.
Racing makine 250-400-450 gibi çift silindir 30-40-50 beygir de olmaz. Veya piyanocunun yaptığı gibi naked motorunun önüne grenaj ve cam takmakla da olmaz. Racing makine dediğin şey 600-1000cc v4 veya sıralı 4 120 beygir üzeri makinelerdir. 14-15 bin devir ve üzeri çeviren gücü alt değil üst devirlerinde veren makinelerdir. Senelerce çok supersportlara ilgim olmasa da sürdük. Birde ducati 848 sahibi oldum eskilerde. Dediğiniz motorlar sadece görünüş itibarı ile racing makineler.Arazi sürüşünde titreşim sorun olmuyor, zaten ayaktayım. Titreşim tek sorun değil ama tek silindir Racing makine olmaz.
Racing makine 250-400-450 gibi çift silindir 30-40-50 beygir de olmaz. Veya piyanocunun yaptığı gibi naked motorunun önüne grenaj ve cam takmakla da olmaz. Racing makine dediğin şey 600-1000cc v4 veya sıralı 4 120 beygir üzeri makinelerdir. 14-15 bin devir ve üzeri çeviren gücü alt değil üst devirlerinde veren makinelerdir. Senelerce çok supersportlara ilgim olmasa da sürdük. Birde ducati 848 sahibi oldum eskilerde. Dediğiniz motorlar sadece görünüş itibarı ile racing makineler.Arazi sürüşünde titreşim sorun olmuyor, zaten ayaktayım. Titreşim tek sorun değil ama tek silindir Racing makine olmaz.
Arkadaşlar 310 ile 320 bandında bütçem var. Motor alacağım. Bir yanda Japon olan R25 bir yanda Çin olan 450sr var. 450sr da yağ soğutucu patlatma olayı var. Servislerde yenisini değişip bu olayı çözdüklerini iddia ediyorlar. R25'lerde bazen yatak sarıyor oda ayrı bir mesele tabii ki. Şimdi 320 fiyat bandına sıfır bayiden motor çıkartabiliyorum. Ya da 4 5 binde R25 alabiliyorum. Bir yanda 250 CC'lik makine bir yanda ise 450'lik makima bundan dolayı hangisini almalıyım çok kararsızım yardımcı olursanız fikirleriniz benim için önemlidir.