R3 1200 %100 kullanıyor sistem kapanıyor

furknn07

Centipat
Katılım
20 Nisan 2022
Mesajlar
17
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba. Sistemin R3 1200 RX470 8 GB RAM 3200/2666mhz 120GB SSD APU sistemden geçiş yaptım ekran kartı ve işlemci değiştirdikten sonra PC'ye format attım ekran kartı sürücüsünü kurdum ama işlemci için veya sistem için BIOS için bir değişiklik yapmadım. Sistem ekran kartı driveri yüklenmeden önce normal çalışıyordu fakat oyuna girince aniden kapanıyordu. Fanlar dönüyordu. Ekran gidiyordu sonra ekran kartı driveriden olabileceğini düşündüm ve driver kurdum fakat yine aynı sorunla karşılaştim ve sistemi tekrar açtığımda hemen görev yöneticisine girip işlemci kullanımına baktım. 80/90/100 kullanıma kadar çıktı ve PC mavi ekran verdi kapandı sorun nerede bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
 
Hocam aynı sorunu bir süre bende yaşıyordum. İşlemcinizin %100 kullanılması sorun değil ama ısısı yükseliyorsa bundan kaynaklanabilir. Macununu ve fan ayarını kontrol etmenizi öneririm.
 
Hocam o sorunu hallettim fakat şimdide sistem oyuna girince kapanıyor bilgisayarı çöpe atmama az kaldı normal kullanırken bir şey yok oyuna girince kapanıyor
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı