R3 1200 1050 Ti sistem Fortnite donuyor

Makaleler
8
Fortnite oynarken FPS düşmemesine rağmen kısa süreli donmalar oluyordu.

Sistem:
Palit stormx 1050 Ti.
R3 1200 (stok soğutucu)
B450M S2H.
Corsair Vengeance 8 GB 3200MHz.

Sıcaklıklar (oyun esnasında):

CPU-60 derece (yuvarlak hesap)
GPU-60 derece (yuvarlak hesap)

BIOS'tan XMP ile RAM'leri 2133MHz'den 3200MHz'e aldım ve ekran kartı sürücüsünü güncelledim. Donmalar neredeyse yok oldu.
Ben bütçem olduğu zaman aynı RAM'den bir tane daha ekleyip Dual Channel yapsam donmalar tamamen yok olur ve az da olsa FPS kazanır mıyım?

Son düzenleme:
Fortnite oynarken FPS düşmemesine rağmen kısa süreli donmalar oluyordu.

Sistem:
Palit stormx 1050 Ti.
R3 1200 (stok soğutucu)
B450M S2H.
Corsair Vengeance 8 GB 3200MHz.

Sıcaklıklar (oyun esnasında):

CPU-60 derece (yuvarlak hesap)
GPU-60 derece (yuvarlak hesap)

BIOS'tan XMP ile RAM'leri 2133MHz'den 3200MHz'e aldım ve ekran kartı sürücüsünü güncelledim. Donmalar neredeyse yok oldu.
Ben bütçem olduğu zaman aynı RAM'den bir tane daha ekleyip Dual Channel yapsam donmalar tamamen yok olur ve az da olsa FPS kazanır mıyım?

8 GB Fortnite için yeterli değil.

Çıkma ihtimali var. Elinizdeki RAM zaten sıkıntılı. Size sorunsuzu denk gelmiş. Yeni aldığınız sorunlu olabilir. Veya farklı çip olduğu için XMP açamazsınız.
Yani bu RAM sorunlu mu?

Yani bu RAM sorunlu mu?

Aynen öyle. XMP açarken sıkıntı çıkarabiliyor. Sizin elinizdeki çıkarmamış ama yeni aldığınız çıkarırsa çok uğraşırsınız. Ya da farklı çip çıkma ihtimali yüksek. O zaman sorunsuz olsa bile XMP açarken sıkıntı çıkarabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı