R3 1200 86 derece normal mi?

emircankara

Centipat
Merhaba arkadaşlar. Dün sabah bir bilgisayar topladım dün akşam GTA 5'i indirmeyi başlattım şu an inmeye devam ediyor. Tam 1 gün 3 saat oldu CPU sıcaklığı sabahtan beri.
84 - 86 arası oynuyor sizce normal mi? Uzun zamandır açık olduğu için mi sıcaktır?
Sistem özellikleri;
Ryzen 3 1200.
A320M S2H.
RX 550 4G ekran kartı.
High Power 400W 80+ PSU.
8 GB DDR4 2666MHz RAM.
Şimdiden teşekkürler.
1595103298425.png

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar. Dün sabah bir bilgisayar topladım dün akşam GTA 5'i indirmeyi başlattım şu an inmeye devam ediyor. Tam 1 gün 3 saat oldu CPU sıcaklığı sabahtan beri.
84 - 86 arası oynuyor sizce normal mi? Uzun zamandır açık olduğu için mi sıcaktır?
Sistem özellikleri;
Ryzen 3 1200.
A320M S2H.
RX 550 4G ekran kartı.
High Power 400W 80+ PSU.
8 GB DDR4 2666MHz RAM.
Şimdiden teşekkürler.
Eki Görüntüle 618312
Kesinlikle ANORMAL ve SORUNLU garantiye gönder eğer boşta 86 işe yükte 105 dereceyi görürsün ki zaten sistem 90 dereceden sonra otomatik kapatır bilgisayari. Amd ye karşı ısı yüzünden ön yargım olduğu için i5 9400f aldım boşta 34-35 yükte 58 yalnız sorunun kasa dan kaynaklı olabilir kaç fan mevcut kasanda?

Kesinlikle ANORMAL ve SORUNLU garantiye gönder eğer boşta 86 işe yükte 105 dereceyi görürsün ki zaten sistem 90 dereceden sonra otomatik kapatır bilgisayari. Amd ye karşı ısı yüzünden ön yargım olduğu için i5 9400f aldım boşta 34-35 yükte 58 yalnız sorunun kasa dan kaynaklı olabilir kaç fan mevcut kasanda?
Sadece egzoz fan olan R3 2300X sistemde saatlerce 72 dereceyi geçmiyordu. Kasa en fazla 7 derece fark eder.

Bir daha termal macun sürmen gerekmez. Daha yeni almışsın.
Driverleriniz güncel mi?

Technopat'ın bir tane videosunda Windows güncellemeleri ile Driver'lerin yüklendiğini söylüyordu ben güncelledim bütün güncellemeleri aygıt yöneticisindede ünlem işareti olan bir bildiri yok ama yine de driverlarımın hepsini yükleyebileceğim bir uygulama önerebilir misiniz?

Technopat'ın bir tane videosunda Windows güncellemeleri ile Driver'lerin yüklendiğini söylüyordu ben güncelledim bütün güncellemeleri aygıt yöneticisindede ünlem işareti olan bir bildiri yok ama yine de driverlarımın hepsini yükleyebileceğim bir uygulama önerebilir misiniz?
Bu işin driverla alakası yok ekran karti değil işlemci ısınıyor durma aldigin yere götür umarım çözüm bulursun dostum:)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı