mars0009 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2018 Mesajlar 3.228 Çözümler 9 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2024 #1 Bilgisayarı açıp CS2'ye giriyorum tahmini 10 dakikada bir donuyor siyah ekran veriyor, kasa çalışmaya devam ediyor. Kapatıp açınca düzeliyor.
Bilgisayarı açıp CS2'ye giriyorum tahmini 10 dakikada bir donuyor siyah ekran veriyor, kasa çalışmaya devam ediyor. Kapatıp açınca düzeliyor.
Çözüm Marix 4 Haziran 2024 Yüksek ihtimal PSU ekran kartını besleyemiyor. Kartın sıcaklığıda önemli aşırı ısınıyorda olabilir.
DeliDivane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.422 Çözümler 7 4 Haziran 2024 #11 mars0009 dedi: Evet memoru temp yok fakat AIDA 64 üzerinden VRM ekledim. Bir şeyler gözüküyor. Eki Görüntüle 2212669 Ekran kartı sıcaklıkları böyle hotspot 95'i gördü 2-3 dakika sonra kapandı yine. Genişletmek için tıkla... Tehlikelı sıcaklıklar hocam. Sizin sorunun kaynagı belli oldu. Güzel bir bakım zamanı gelmiş. Artı 0 Eksi
mars0009 dedi: Evet memoru temp yok fakat AIDA 64 üzerinden VRM ekledim. Bir şeyler gözüküyor. Eki Görüntüle 2212669 Ekran kartı sıcaklıkları böyle hotspot 95'i gördü 2-3 dakika sonra kapandı yine. Genişletmek için tıkla... Tehlikelı sıcaklıklar hocam. Sizin sorunun kaynagı belli oldu. Güzel bir bakım zamanı gelmiş.
Marix Petapat 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.332 Çözümler 951 4 Haziran 2024 #12 mars0009 dedi: Evet memoru temp yok fakat AIDA 64 üzerinden VRM ekledim. Bir şeyler gözüküyor. Eki Görüntüle 2212669 Ekran kartı sıcaklıkları böyle hotspot 95'i gördü 2-3 dakika sonra kapandı yine. Genişletmek için tıkla... İlk aşamada kartın ısısını düşürmek lazım, macun yenileyin o şekilde test edin sorun devam ederse diğer seçeneklere bakarız. Artı 0 Eksi
mars0009 dedi: Evet memoru temp yok fakat AIDA 64 üzerinden VRM ekledim. Bir şeyler gözüküyor. Eki Görüntüle 2212669 Ekran kartı sıcaklıkları böyle hotspot 95'i gördü 2-3 dakika sonra kapandı yine. Genişletmek için tıkla... İlk aşamada kartın ısısını düşürmek lazım, macun yenileyin o şekilde test edin sorun devam ederse diğer seçeneklere bakarız.
KS KS mars0009 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2018 Mesajlar 3.228 Çözümler 9 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2024 #13 Hem hava sıcakkığının artışı hemde ekran kartını kasaya koymam etki etti sanırsam. Kasa kapağını açıp deneyeceğim şimdi. Ha bir de ekran kartı Armor modeli soğutması zayıf bir model. Underclock yaparak ısı değerlerini düşürebilir miyiz? Elimde termal macun var ama termal pade girmem gerekirse çok masraflı olur bana. Artı 0 Eksi
Hem hava sıcakkığının artışı hemde ekran kartını kasaya koymam etki etti sanırsam. Kasa kapağını açıp deneyeceğim şimdi. Ha bir de ekran kartı Armor modeli soğutması zayıf bir model. Underclock yaparak ısı değerlerini düşürebilir miyiz? Elimde termal macun var ama termal pade girmem gerekirse çok masraflı olur bana.
Marix Petapat 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.332 Çözümler 951 4 Haziran 2024 #14 mars0009 dedi: Hem hava sıcakkığının artışı hem de ekran kartını kasaya koymam etki etti sanırsam. Kasa kapağını açıp deneyeceğim şimdi. Ha bir de ekran kartı Armor modeli soğutması zayıf bir model. Underclock yaparak sıcaklık değerlerini düşürebilir miyiz? Elimde termal macun var ama termal pade girmem gerekirse çok masraflı olur bana. Genişletmek için tıkla... Elinizdeki macun ne? Pad'e gerek yok. Artı 0 Eksi
mars0009 dedi: Hem hava sıcakkığının artışı hem de ekran kartını kasaya koymam etki etti sanırsam. Kasa kapağını açıp deneyeceğim şimdi. Ha bir de ekran kartı Armor modeli soğutması zayıf bir model. Underclock yaparak sıcaklık değerlerini düşürebilir miyiz? Elimde termal macun var ama termal pade girmem gerekirse çok masraflı olur bana. Genişletmek için tıkla... Elinizdeki macun ne? Pad'e gerek yok.
KS KS mars0009 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2018 Mesajlar 3.228 Çözümler 9 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2024 #15 Marix dedi: Elinizdeki macun ne? Pad'e gerek yok. Genişletmek için tıkla... MX4. Ekran kartı fanını %100 alıp kasanın kapağını açtım. Hot spot en fazla 90 dereceyi gördü 11 dakika boyunca sorunsuz test ettim. Artı 0 Eksi
Marix dedi: Elinizdeki macun ne? Pad'e gerek yok. Genişletmek için tıkla... MX4. Ekran kartı fanını %100 alıp kasanın kapağını açtım. Hot spot en fazla 90 dereceyi gördü 11 dakika boyunca sorunsuz test ettim.
Marix Petapat 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.332 Çözümler 951 4 Haziran 2024 #16 mars0009 dedi: MX4. Ekran kartı fanını %100 alıp kasanın kapağını açtım. Hot spot en fazla 90 dereceyi gördü 11 dakika boyunca sorunsuz test ettim. Genişletmek için tıkla... Şu an görünürde ısınma sorunu var, önce onu çözmek lazım, MX4 ekran kartı için uygun değil, kısa sürede tekrar artar sıcaklık. Artı 0 Eksi
mars0009 dedi: MX4. Ekran kartı fanını %100 alıp kasanın kapağını açtım. Hot spot en fazla 90 dereceyi gördü 11 dakika boyunca sorunsuz test ettim. Genişletmek için tıkla... Şu an görünürde ısınma sorunu var, önce onu çözmek lazım, MX4 ekran kartı için uygun değil, kısa sürede tekrar artar sıcaklık.
KS KS mars0009 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2018 Mesajlar 3.228 Çözümler 9 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2024 #17 Marix dedi: Şu an görünürde ısınma sorunu var, önce onu çözmek lazım, MX4 ekran kartı için uygun değil, kısa sürede tekrar artar sıcaklık. Genişletmek için tıkla... Şuanki sıcaklıklardan daha iyi olmaz mı mx4? Ne önerirsin macun. Artı 0 Eksi
Marix dedi: Şu an görünürde ısınma sorunu var, önce onu çözmek lazım, MX4 ekran kartı için uygun değil, kısa sürede tekrar artar sıcaklık. Genişletmek için tıkla... Şuanki sıcaklıklardan daha iyi olmaz mı mx4? Ne önerirsin macun.
Marix Petapat 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.332 Çözümler 951 4 Haziran 2024 #18 İlk bir kaç gün iyi olur, sonra daha kötü olur, pumpout sorunu var macunun, masaüstü için sorun olmuyor, ekran kartında sorun oluyor. Xıgmatek Powerful Thermal Macun fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Xıgmatek Powerful Thermal Macun fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Bunu alın. Artı 0 Eksi
İlk bir kaç gün iyi olur, sonra daha kötü olur, pumpout sorunu var macunun, masaüstü için sorun olmuyor, ekran kartında sorun oluyor. Xıgmatek Powerful Thermal Macun fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Xıgmatek Powerful Thermal Macun fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Bunu alın.
KS KS mars0009 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2018 Mesajlar 3.228 Çözümler 9 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2024 #19 Teşekkür ederim, şimdi kartı temizleyip mx4 sürdüm iki değerde de 10 derece düşüş oldu. En yakın vakitte bu macunu alıp süreceğim. Artı 0 Eksi
Teşekkür ederim, şimdi kartı temizleyip mx4 sürdüm iki değerde de 10 derece düşüş oldu. En yakın vakitte bu macunu alıp süreceğim.
Marix Petapat 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.332 Çözümler 951 4 Haziran 2024 #20 mars0009 dedi: Teşekkür ederim, şimdi kartı temizleyip MX4 sürdüm iki değerde de 10 derece düşüş oldu. En yakın vakitte bu macunu alıp süreceğim. Genişletmek için tıkla... Kapanma oluyor mu o önemli, MX4 ile test etmiş olursunuz. Yani sorun sıcaklık mı değil mi? Son düzenleme: 4 Haziran 2024 Artı 0 Eksi
mars0009 dedi: Teşekkür ederim, şimdi kartı temizleyip MX4 sürdüm iki değerde de 10 derece düşüş oldu. En yakın vakitte bu macunu alıp süreceğim. Genişletmek için tıkla... Kapanma oluyor mu o önemli, MX4 ile test etmiş olursunuz. Yani sorun sıcaklık mı değil mi?