R3 1200 AF GTX 1650 Super'i besleyebilir mi?

Hayır yapmaz, şu videoyu izleyin en ağır oyunlarda bile çok iyi sonuçlar çıkmış:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İşlemcinin performansı hakkında en ufak bir fikrisi olmayan kişiler gelip darboğaz yapar demiş, komik.

Zaten sistem B450 anakart kullanıyor, arkadaş overclock yapar darboğazı tamamen engeller.

Ben de 1650 Super ile kullanacağım bir gelsin detaylı bir şekilde buraya atarım. Şimdiden işlemciye yaptığım testlerden bile çok iyi bir işlemci olduğu anlaşılabiliyor. Sıcaklık değerleri de çok iyi.

Hayır yapmaz, şu videoyu izleyin en ağır oyunlarda bile çok iyi sonuçlar çıkmış:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İşlemcinin performansı hakkında en ufak bir fikrisi olmayan kişiler gelip darboğaz yapar demiş, komik.

Zaten sistem B450 anakart kullanıyor, arkadaş overclock yapar darboğazı tamamen engeller.

Ben de 1650 Super ile kullanacağım bir gelsin detaylı bir şekilde buraya atarım. Şimdiden işlemciye yaptığım testlerden bile çok iyi bir işlemci olduğu anlaşılabiliyor. Sıcaklık değerleri de çok iyi.

Overclock yapacağına ve soğutucu alacağına direkt olarak Ryzen 1600 AF modelini alırsa daha mantıklı değil mi sence?

@serkanyoruk92
Soğutucuya gerek yok ki, bu işlemciyi sen 3,8GHz bile yapsan 70 dereceyi geçeceğini düşünmüyorum. Stok halde işlemciye en fazla işkence yapan test Prime95'te bile maksimum 58 dereceyi gördü bu sıcak havaya rağmen. Bir de bu işlemci 400TL, 1600 AF 800TL. 2 katı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı