Konyalı Bilgisiyarcı
Centipat
Hocam A320M yetersiz kalıyor o işlemciye. Bütçesi varsa 5600+B450 alsın.
Hocam sorun olacağını düşünmüyorum. Arkadaşın kullanacağı ekran kartı RX570 ne kadar zorlayabilirki Ryzen 5 5600'ü?
Hocam A320M yetersiz kalıyor o işlemciye. Bütçesi varsa 5600+B450 alsın.
Yetersiz derken sisteme ne gibi zararı olabilir?Hocam sorun olacağını düşünmüyorum. Arkadaşın kullanacağı ekran kartı RX570 ne kadar zorlayabilirki Ryzen 5 5600'ü?
İleride anakart değiştirirseniz kullanırsınız fiyat aynı zaten. Bu anakartlara 35W işlemci öneriliyor. 65W'ın sıkıntı çıkartma olasılığı yüksek.O RAM'i seçme nedenim şuan ki anakartımın okadar desteklemesi hocam. Anakart yetersiz kalır derken nasıl hocam tam anlamadım.
Hocam mosfet soğutucuları yetersizliğinden bahsediyor arkadaş.Ama 65w'lık işlemci sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum.Yetersiz derken sisteme ne gibi zararı olabilir?
Hocam benzer konularda niye 5600 takılabilir yazmış arkadaşlar?İleride anakart değiştirirseniz kullanırsınız fiyat aynı zaten. Bu anakartlara 35W işlemci öneriliyor. 65W'ın sıkıntı çıkartma olasılığı yüksek.
VRM soğutması yetersiz hocamYetersiz derken sisteme ne gibi zararı olabilir?
Hocam zaten AM4 soket olduğu için ve BIOS güncellemesi geldiyse uyumludur. Ben kullanımda sıkıntı çıkarabilir diyorum, yoksa anakarta 5800X3D bile takarsınız.Hocam mosfet soğutucuları yetersizliğinden bahsediyor arkadaş.Ama 65w'lık işlemci sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum.
Hocam benzer konularda niye 5600 takılabilir yazmış arkadaşlar?
Ex A320M Gaming anakart R5 5600 destekler mi?
Ex A320M Gaming anakartım var R5 5600 destekler mi?www.technopat.net
Öneriliyor hocam, fiyat olarak çok iyi ama 5600 daha iyidir.Bence de 5500 pek önerildiğini görmedim. Zaten ileri de anakartı güncellerim elbet. 5600 iyi bir işlemci gibi gözüküyor.
Şuan ki işlemcim 1200AF oda 65 watt diye biliyorum. Hem desteklemese neden güncelleme ile destek verilsin ki?Hocam mosfet soğutucuları yetersizliğinden bahsediyor arkadaş.Ama 65w'lık işlemci sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum.
Hocam benzer konularda niye 5600 takılabilir yazmış arkadaşlar?
Ex A320M Gaming anakart R5 5600 destekler mi?
Ex A320M Gaming anakartım var R5 5600 destekler mi?www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.