R3 1200 AF sistem oyun beklentisini karşılar mı?

Troll Face

Hectopat
Arkadaşlar yukarıdaki sistemi oyun oynamak, internette gezmek, dizi film izlemek için kullanacağım.
CS:GO, Valorant ve MTA oyunlarını oynayacağım. Daha yüksek sistemli oyunları GeForce NOW üzerinden oynamayı planlıyorum. Oyunlarda 1080p düşük grafiklerde oynayacağım. Siparişi 2 saat önce verdim. Sizce 75Hz monitörde isteklerimi karşılayabilir mi? Sistemi 6 sene kullanacağım. 2 sene garantili parçalar.

Arkadaşlar yukarıdaki sistemi oyun oynamak, internette gezmek, dizi film izlemek için kullanacağım.
CS:GO, Valorant ve MTA oyunlarını oynayacağım. Daha yüksek sistemli oyunları GeForce NOW üzerinden oynamayı planlıyorum. Oyunlarda 1080p düşük grafiklerde oynayacağım. Siparişi 2 saat önce verdim. Sizce 75Hz monitörde isteklerimi karşılayabilir mi? Sistemi 6 sene kullanacağım. 2 sene garantili parçalar.
6 sene oyunlarda yetmez. Ama sistemin hafif oyunlarda 2-3 senesi var.

6 sene oyunlarda yetmez. Ama sistemin hafif oyunlarda 2-3 senesi var.

Dediğim oyunlarda 6 sene götürür bence testlerde 150 FPS sabit alıyor Valorant'ta falan.
Hocam ayrıca SSD markası bana pek güvenilir gelmedi Teknobiyotik'de driver krulumu Windows 10 kurulumu ve montaj seçeneklerini seçtim. Bir bozukluk olursa test sırasında ortaya çıkar zaten herhalde. Okuma yazma hızları da mükemmel.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı