R3 1200 AF sistemde LoL 30-50 FPS

Yer
Medellin
Daha fazla  
En düşük ayarlara alıyorum 30-50 FPS, en yüksek ayarlara alıyorum 30-50 FPS, sabitleme yok. Alt Tab yaptım, alt enter oyundan çık gir yaptım yok işe yaramıyor. Sistemim iyi değil ama LoL'ü kasmadan oynatabilecek bir sistem. önceden oynuyordum. ayrıyeten GTA V Online oynuyorum kasmadan ama LoL oynayamıyorum :D
  • R3 1200 AF.
  • RX550 BIOSTAR 4 GB.
  • 8 GB RAM.

Bütün oyunlarda FPS düştüyse ve Windows'ta falan yavaşlama varsa ekran kartını çıkartıp tekrar tak, ben oyle yapınca düzelmişti FPS'ler falan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütün oyunlarda FPS düştüyse ve Windows'ta falan yavaşlama varsa ekran kartını çıkartıp tekrar tak, ben oyle yapınca düzelmişti FPS'ler falan.
Eğer masaüstü ekranında bile kasma oluyorsa muhtemelen ekran kartı devre dışı kalmıştır, aygıt yöneticisinden aktif etmek gerekiyor. Windows'un yavaşlaması ile ekran kartının pek bir alakası olmaz. Konu sahibi yalnızca LoL'de sorun yaşadığını söylemiş.

Eğer masaüstü ekranında bile kasma oluyorsa muhtemelen ekran kartı devre dışı kalmıştır, aygıt yöneticisinden aktif etmek gerekiyor. Windows'un yavaşlaması ile ekran kartının pek bir alakası olmaz. Konu sahibi yalnızca LoL'de sorun yaşadığını söylemiş.
Ekran kartı olmadan R3 1200 ile 35 FPS bile alamazdı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı