R3 1200 AF sisteme yeni anakart önerisi

ShortyX

Hectopat
Daha fazla  
R3 1200 AF, PowerColor Red Dragon RX550 bir ekran kartı kullanıcısıyım. Anakartım BIOSTAR A320MH. Önü fazla açık bir anakart olduğunu düşünmediğim için Gigabyte Aorus Elite B450M gibi bir anakarta geçmeyi planlıyorum. Anakart gayet ucuz ve kaliteli, sizce yapılmalı mıdır?

R3 1200 AF, PowerColor Red Dragon RX550 bir ekran kartı kullanıcısıyım. Anakartım BIOSTAR A320MH. Önü fazla açık bir anakart olduğunu düşünmediğim için Gigabyte Aorus Elite B450M gibi bir anakarta geçmeyi planlıyorum. Anakart gayet ucuz ve kaliteli, sizce yapılmalı mıdır?

Yapmanız güzel olur, ileride daha üst seviye işlemciler takarak bile rahat kullanırsınız.

Hocam raminiz 8 gb ise 16 yapın. Anakartı sonradan değiştirirsiniz. Size en iyi tavsiyem budur. Sorunuza gelirsek geçebilirsinz güzel anakart

Yapmanız güzel olur, ileride daha üst seviye işlemciler takarak bile rahat kullanırsınız.

Hocam RAM'iniz 8 GB ise 16 yapın. Anakartı sonradan değiştirirsiniz. Size en iyi tavsiyem budur. Sorunuza gelirsek geçebilirsinz güzel anakart.

RAM'i en yakında 16 yapacağım.
İyi olur alternatif olarak bunu da önerebilirim güçlü işlemcileri rahatlıkla besler:
Güzel anakart buna baktımda Yüksek güç tüketiyormuş, Ayrıca m2 soğutucusu yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı