R3 1200 alınır mı?

Oynadığınız oyunlar neler?
Valorant VS oynuyorum aşırı zorlayarak oyunları oynuyorum.
Paranızı niye çöpe atıyorsunuz. Satmaya çalıştığınızda 300-400 tl boşa gidecek.
Parçaları dükkanda 2.el olarak toplayacağım(Bilgisayar tamiri&Güvenlik cihazları işi yapıyorum). Şu anda bilgisayarda zamanımı harcayamadığım için urdaki parçalardan toplayacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bahsettiğiniz gibi bir ceza sebebi yok. Kuralları da çok kere okudum. “Diğer sistem bileşenlerini eklemeden konu açmak 2 gün ceza” gibi bir şey yok. Sadece bir konu hakkında yetersiz bilgi vermenin cezası var.
Direkt olarak öyle bir kural olduğunu veya şu kadar ceza olduğunu iddia etmedim. Ezber yapmaya da gerek yok, kurallar okunduğunda konu açarken gerekli bilgilerin verilmesi gerektiği belirtiliyor. Tek tek şuna şunu yazın, şöyle olursa şunları yazmayın diye listelemelerine gerek var mı?

Buradaki en büyük amaç yardımlaşmak. Gerekli bilgileri vermezse arkadaşa yardım edemeyiz. Normal olarak arkadaştan ekran kartını belirtmesini istedik tutup da neden yazmadın diye linçlemedik.

Yine de tartışmaya gerek yok. Biz bunu tartıştıkça konu farklı yerlere gidiyor ve arkadaşın sorusu kaynıyor. Yetkililer bizi bu konuda aydınlatırsa sevinirim. @Mikail Fidan

Valorant VS oynuyorum aşırı zorlıyacak oyunlar oyamıorum.

Parçaları dükkanda 2.el olarak toplıcam(Bilgisayar tamiri&Güvenlik cihazları işi yapıyorum).Şu anda bilgisayarda zamanımı harcayamadığım için urdaki parçalardan toplıcam.
Elinizdeki parçalarla toplayacaksanız sıkıntı yok. 1050 ti ve 1200 gider.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı