Çözüldü R3 1200 APU mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Hayır. İçerisinde bir grafik birimi yoktur. APU olan Ryzen işlemcileri anlamanın yolu ise; içerisinde grafik birimi olanların sonunda "G" ibaresi bulunur. Örneğin: Ryzen 3 2200G, R5 3400G, Athlon 3000G.
Hayır APU değil. Görüntü alabilmen için harici ekran kartına ihtiyacın var.
Hayır. İçerisinde bir grafik birimi yoktur. APU olan Ryzen işlemcileri anlamanın yolu ise; içerisinde grafik birimi olanların sonunda "G" ibaresi bulunur. Örneğin: Ryzen 3 2200G, R5 3400G, Athlon 3000G.
Hocam enes.wtp alışmıştık yahu neden değiştirdin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır APU değil. Görüntü alabilmen için harici ekran kartına ihtiyacın var.

Hocam enes.wtp alışmıştık yahu neden değiştirdin?
Benim bir adım, soyadım var :D Her noktada ismim aynı olunca bulunması çok kolay oluyor. Saklanma çabaları desem ikna olur musunuz? Bazen saçma sorular gelebiliyor da.

Konuya dönelim lütfen. Bu arada R3 1200 alacaksanız AF modeli olmasına dikkat ediniz.

Benim bir adım, soyadım var :D Her noktada ismim aynı olunca bulunması çok kolay oluyor. Saklanma çabaları desem ikna olur musunuz? Bazen saçma sorular gelebiliyor da.

Konuya dönelim lütfen. Bu arada R3 1200 alacaksanız AF modeli olmasına dikkat ediniz.
Gerçekten isminizi değişirmişsiniz. Arkadaş söylemeseydi hayla Enes.wtp yazdığını sanacaktım :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı