R3 1200 + GT 1030 sistem ile yayıncılık ve video çekme

APU bir işlemci ile yayın açmak? Sen kafayımı yedin zaten bütün yük işlemcide yayın açsa ömrü Max 5 aylık olur ayrıca zaten Ryzen çok ısınan bir işlemci ve APU bir işlemciyede sıvı soğutma gibi şeyler fazlaya kaçar ben asla APU tavsiye etmem ayrıca son olarak da sen bilgisayardan anlıyor musun profil fotona baktımda kaç yaşında olduğun belli böyle bir pp koyduğun için lütfen insanları yanlış yönlendirme

Yine artık söylemiyeceğim şey insanlardan birisi. APU kullanmayan ve onun hakkında boş yorum yapan biri. Henüz 69 mesajı olan birinin yazması komik. Git bir R5 4650G'nin benchmarklarına bak. Hele 5000G'ler çıksın göreceğim seni. Bir de iyi soğutma sadece sıvı soğutmadır diye bir şey yok. Teknik bilgin 0, ayrıca yaşım 14 ve yaşa göre teknik bilgiyi sallama, 12 yaşında bir çocuk bile liseye gidebilir bilgisi iyiyse.
 
Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1006287

Arkadaşlar selam. Ben sistem alacağım fakat kararsız kaldım biraz, çünkü ben bu sistemde oyun videosu çekip yayın yapmak istiyorum. Sistem büyük ihtimalle de kaldırır. İnternet altyapım var internetten yana sorunum yok. Ama tek sıkıntı sistem çünkü ekran kartı düşük geliyor bana. Bu zamana göre biliyorsunuz ekran kartı stokları ne yazık ki tükendi ve ekran kartı bulamıyoruz. Almaya kalktığımız zaman da çok pahalıya patlıyor. Her neyse ben bugün bir sistem topladım fotosunu koydum. Linkini de bırakmaya çalışacağım gelirse güzel olur. Her neyse sistemde yayını yapacağım oyun CS:GO gibi kolay oyunlar. Gidip Cyberpunk yayını açmam tabii, CS:GO'yu kaldırsa yayın da yeter. Sorularım şunlar:
1- Video çekerken sıkıntı yapar mı veya yayın açarken?
2- Video çekme programı olarak başta NVIDIA Shadow Play düşündüm fakat ekran kartım galiba kaldırmıyor ondan dolayı OBS düşünüyorum. Tabii NVIDIA kaldırıyorsa bana geri dönüş yapabilirisiniz sizce hangisini kullanmalıyım?

Sistem linki.
Hazır sistemlere bakın.
 

Geri
Yukarı