hayta kardeş
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- i5 12500h
ddr5 8*2
rtx4050
s24 ultra galaxy buds 2
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Çok değerli bir arkadaşım var, ona gittim, masaüstü bir bilgisayar aldırttım. Gayet uygun fiyata, 4.5 K'ye. Paranın bir kısmını da ben karşıladım. Sağ olsun satan arkadaş da iyiydi, bize monitör, klavye, Mouse her şeyi verdi diyebilirim.
Aldığım sistemdeki özellikler şu şekilde:
İşlemci R3 1200 idi.
Anakart MSI A320M'di.
RAM DDR4 4*4 RAM'di.
Ekran kartımız GTX 1030.
Ve SATA 120 GB SSD.
Arkadaşım biraz Online, biraz da FIFA oynamak istiyor. Online tarafta Valorant sadece.
Yükseltmeye geçeceğiz yakın zamanda sistemi.
İşlemci aklımda düşündüğüm:
R5 3500X veya 3600 olacak. Uygun fiyatlı 3500X buldum 1700 TL'lerde, 3600 ise 2.5 K'da. Pazarlık illaki yaparım ikisi ile. Kendi işlemcimizi satarız, üstüne ekler alırız.
Anakartı şimdilik değiştirip değiştirmemekte kararsız kaldım. M.2 yuvası yok çünkü.
RAM ise 8*8 yaparız ama hemen yapmayı düşünmüyorum.
Ekran kartını RX 580 almayı düşündüm.
Ek bir SATA alacak gibiyiz yakında sanırım, 500 GB olur.
Sistemde sizin aklınızda kardeşim şu olur, şu olmaz, uygun fiyata ben en iyi önümüzdeki 3-4 yıl rahat ettirecek bir sistem yükseltmesi yapmak istiyorum arkadaşa. Sizin öneriniz nedir? Tavsiye verirseniz sevinirim.
Bu arada PSU kaç Watt bilmiyorum, hiç bakmadım.
Aldığım sistemdeki özellikler şu şekilde:
İşlemci R3 1200 idi.
Anakart MSI A320M'di.
RAM DDR4 4*4 RAM'di.
Ekran kartımız GTX 1030.
Ve SATA 120 GB SSD.
Arkadaşım biraz Online, biraz da FIFA oynamak istiyor. Online tarafta Valorant sadece.
Yükseltmeye geçeceğiz yakın zamanda sistemi.
İşlemci aklımda düşündüğüm:
R5 3500X veya 3600 olacak. Uygun fiyatlı 3500X buldum 1700 TL'lerde, 3600 ise 2.5 K'da. Pazarlık illaki yaparım ikisi ile. Kendi işlemcimizi satarız, üstüne ekler alırız.
Anakartı şimdilik değiştirip değiştirmemekte kararsız kaldım. M.2 yuvası yok çünkü.
RAM ise 8*8 yaparız ama hemen yapmayı düşünmüyorum.
Ekran kartını RX 580 almayı düşündüm.
Ek bir SATA alacak gibiyiz yakında sanırım, 500 GB olur.
Sistemde sizin aklınızda kardeşim şu olur, şu olmaz, uygun fiyata ben en iyi önümüzdeki 3-4 yıl rahat ettirecek bir sistem yükseltmesi yapmak istiyorum arkadaşa. Sizin öneriniz nedir? Tavsiye verirseniz sevinirim.
Bu arada PSU kaç Watt bilmiyorum, hiç bakmadım.
Son düzenleyen: Moderatör: