R3 1200 GTX 1050 Ti Cyberpunk 2077'yi Kaldırır mı?

Kasmadan kastınız nedir? Bende de aynı ekran kartı var işlemcim Ryzen 5 2600 yüksek ayarlarda bazen 30 FPS'e düşmesi dışında bir sıkıntım yok.
Araba sürerken 40-50FPS civarı alıyorum kapalı mekanlarda 60FPS bile alınıyor ama bazı yerlerde optimizasyon ve darboğaz kaynaklı olarak takılmalar ve 25FPS alma gibi sorunlar oluyor. Bu durum nadiren olan bir şey de değil 1 dakika içinde en az 5 saniyeyi takılarak oynuyorum.

Araba sürerken 40-50FPS civarı alıyorum kapalı mekanlarda 60FPS bile alınıyor ama bazı yerlerde optimizasyon ve darboğaz kaynaklı olarak takılmalar ve 25FPS alma gibi sorunlar oluyor. Bu durum nadiren olan bir şey de değil 1 dakika içinde en az 5 saniyeyi takılarak oynuyorum.
Ben de sizinkilere benzer FPS alıyorum fakat takılmalar yok ve 25 FPS civarına çok nadir düşüyor. Bir de benim RAM'im 8 GB.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı