Marhaba arkadaşlar, bilgisayarımın PSU tarafında bu aralar çok şiddetli sesler gelmeye başladı, ki zaten çok eskiydi. Sistemimde iş görecek, aşırı pahalı olmayan PSU önerisi istiyorum.
En ucuz Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W Power Supply özelliklerini incele, 999,14 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W Power Supply özelliklerini incele, 999,14 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz DeepCool PK550D 550 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool PK550D 550 W Power Supply özelliklerini incele, 1.644,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!
High Power Eco HPE-500BR-A12S 500W 80+ Bronze Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
High Power Eco HPE-500BR-A12S 500W 80+ Bronze Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Ben de kafam rahat etsin istiyorum fakat herkes farklı bir şey önermiş kafam çok karıştı. Sizin bu önerdiklerimiz, arkadaşların önerdiklerinden daha mı iyidir ? Bütçeyi biraz daha arttırabilirim sorun değil, en iyisi hangisidir bir daha PSU ile uğraşmak istemiyorum açıkçası.
Ben de kafam rahat etsin istiyorum fakat herkes farklı bir şey önermiş kafam çok karıştı. Sizin bu önerdiklerimiz, arkadaşların önerdiklerinden daha mı iyidir ? Bütçeyi biraz daha arttırabilirim sorun değil, en iyisi hangisidir bir daha PSU ile uğraşmak istemiyorum açıkçası.
En ucuz High Power 80 Plus HPQ-500ST-H12S 500 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! High Power 80 Plus HPQ-500ST-H12S 500 W Power Supply özelliklerini incele, 1.294,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Xigmatek EN40704 500W X-POWER X-Calibre 500 80Plus Power en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!