R3 1200 RX 560 sistem vs R3 1200 GTX 1050 Ti sistem

3500.
Araştırma yaptım ben 90 FPS akıcı oynatmıyor diye gözlemledim.

Siz 90 FPS'e az diyorsanız bu sistemlerle de pek bir şey beklemeyin APU almak daha mantıklı da olabilir ayrıca bunlar 2. el sistemin ne kadar ömrü kaldığını bilmiyoruz ben isterseniz APU bulabilirim.

İlk olarak APU pek mantıklı bir şey değil. İkinci olarak 1200 de PUBG Mobile da yetersiz kalır. PUBG Mobile işlemciye ağırlık veriyor. 2. sistemi alıp işlemciyi sat ve daha güçlü işlemci al, 1600 bulabilirsin 1600 AF 700-800 arasına satıyorlar.

İşlemci yetersiz kalıyor nasıl mantıklı değil? Dual Channel bir APU ile güzel bir sistem toplanabilir.

Nasıl bir mantık bu 90FPS gayet de akıcı bence cihazınızda veya videoda sorun var 90FPS gayet de oynancak bir FPS sayısıdır.
siz beni anlamıyorsunuz yada anlamak istediğinizi anlıyorsunuz 90 fps ve akıcı olmasını istiyorum fakat apu sistemlerde o perfonması göremedim diyorum bi kaç kez daha okuyun anlamaz iseniz

3500'e varsa patlaşır mısınız ben bir inceliyim.

Bir bakacağım @EfeKanagül siz 2. el APU toplar mısınız 3500'e bu arkadaşa.
Siz beni anlamıyorsunuz ya da anlamak istediğinizi anlıyorsunuz 90 FPS ve akıcı olmasını istiyorum fakat APU sistemlerde o perfonması göremedim diyorum birkaç kez daha okuyun anlamaz iseniz.

Eğer ekran kartlı istiyorsanız 2. sistem.
Efe hocam bir gelsin o toplasın APU sistem belki 90 FPS alabilirsiniz PUBG Mobile hakkında pek bilgim olmadığı için pek bir şey diyemiyorum.

APU sistem toplayım toplamasına ama ekran kartlı 2 sisteminde FPS değerlerini geçemez.

Hocam PUBG Mobile değil ama PUBG'de bu kadar FPS veriyor ise PUBG mobilde daha fazla FPS verir diye düşünüyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Galaxes

Ekran kartlı sistemler daha mantıklı.
2. sistemi öneririm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı