Herkese tekrar merhaba. 1-2 gün önce yeni hoparlör ile ilgili bir konu açmıştım. Bahsi geçen konuya şuradan ulaşabilirsiniz. Hoparlörüm geldi ve bilgisayara bağlayıp Witcher 3 oynadığımda PC aniden dondu ve sorunu çözene kadar oyun oynamaya korkuyorum. Arkadaşların dedikleri gibi sorunun PSU'dan kaynaklandığını düşünüyorum çünkü hoparlörü bağladıktan sonra başladı. Sizce sorun neden kaynaklı? PSU'dan kaynaklı ise bana F/P denilebilecek orta - uzun vade kullanacağım bir PSU önerebilir misiniz? Teşekkür ederim.
@yokedicioguz hocam genelde markalar siyah fan kullanır baska renkte kullanan görmedim ve bazı yerlerde Aopen renkli fan kullanmıyor diye okudum yine de dediğiniz gibi dış görünüşüne göre yargılanmaz ama merdiven alti markaları ortaya çıkaran özellik de fandır PSU konusunda.
@Cemo94 hocam kötü bir haberim var gerçek Nagas(Aopen markalı olan) PSU'lar sadece siyah fan kullanır size merdiven altı Nagas PSU denk gelmiş geçmiş olsun.
High Power dediğiniz marka gerçekten 80+ mı? Bu kullandığımda da sözde 80+ Bronze yazıyor ama değilmiş sanırım. Sertifika vs.. muhabbeti var sanıyorum bide PSU markalarında. Bide bu markanın 500 yerine 600W olanını alsam ileride sistemi yükselttiğimde problem çıkarmaz değil mi? Anakartım Gigabyte A-320M modeli bu anakartın izin verdiği ölçüde yükseltebilirim zaten.
High Power dediğiniz marka gerçekten 80+ mı? Bu kullandığımda da sözde 80+ Bronze yazıyor ama değilmiş sanırım. Sertifika vs.. muhabbeti var sanıyorum bide PSU markalarında. Bide bu markanın 500 yerine 600W olanını alsam ileride sistemi yükselttiğimde problem çıkarmaz değil mi? Anakartım Gigabyte A-320M modeli bu anakartın izin verdiği ölçüde yükseltebilirim zaten.
FSP Hydro K 500 Serisi 80PLUS Bronze 500W Güç Kaynağı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Karşıma ilk gelen High Power 80+ Gold versiyonunu attım hocam biraz daha araştırırsanız daha ucuzunu bulabilirsiniz yeni konu açıp arkadaşlara sorabilirsiniz.
Hocam bir kaç yerden duyduğum kadarı ile FSP markası da fena değil sanırım. Bir araştırayım hangisi daha ucuz ise onu alırım High Power ve FSP birbirine denk diyebilir miyiz?
Hocam bir kaç yerden duyduğum kadarı ile FSP markası da fena değil sanırım. Bir araştırayım hangisi daha ucuz ise onu alırım High Power ve FSP birbirine denk diyebilir miyiz?