R3 1200 sistem nasıldır?

ButikAli

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bildiğiniz gibi malumunuz her şey ateş pahası. Bütçem şu an 5000 civarı. Bu sisteme bu fiyat değer mi an itibarıyla? Ekran kartı 2 GB bu arada. Oynayacağım oyunlar yüksek grafiklere yer sahipliği eden türden değil. Genel itibarıyla LoL ve ETS veya bilemediniz GTA 5
Ekran kartı iyi bir kart mıdır? İş görür vaziyette mi acaba? Ben pek anlamıyorum bu işlerden, siz bilgili kardeş ve abilerimden bilgi arz ediyorum. Önceliğim yüksek ayarlarda akıcı LoL oynamaktır. Kaç FPS verir bu sistem.
Bütçemi arttıramıyorum. Çünkü her şey çok pahalı, anca bu sisteme bütçem yetiyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20220725-223804_letgo.jpg
    Screenshot_20220725-223804_letgo.jpg
    65,1 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, bildiğiniz gibi malumunuz her şey ateş pahası. Bütçem şu an 5000 civarı. Bu sisteme bu fiyat değer mi an itibarıyla? Ekran kartı 2 GB bu arada. Oynayacağım oyunlar yüksek grafiklere yer sahipliği eden türden değil. Genel itibarıyla LoL ve ETS veya bilemediniz GTA 5
Ekran kartı iyi bir kart mıdır? İş görür vaziyette mi acaba? Ben pek anlamıyorum bu işlerden, siz bilgili kardeş ve abilerimden bilgi arz ediyorum. Önceliğim yüksek ayarlarda akıcı LoL oynamaktır. Kaç FPS verir bu sistem.
Bütçemi arttıramıyorum. Çünkü her şey çok pahalı, anca bu sisteme bütçem yetiyor.

Hocam bu sistem 5000₺ etmez.

"Öncelikle GTA 5'i düşük ayardada oynarım diyorsan düşük ayarda oynuyabilirsin ama LoL çok akıcı ve yüksek ayarda oynanır Ryzen 3 var sonuçta "

24'' 75Hz monitör de dahil komple olması düşündürücü. Eğer kaliteli bir monitörse kasaya da 3500 civarı bir fiyat kalıyor makul gibi. Ancak yine de F/P olmaktan çok uzak. Ha dediğiniz oyunları rahatlıkla oynarsınız o ayrı.

Satılmıstır coktan ayrıyeten cok pahalı, alınmaz.
Elemanla iletişim halindeyim usta. Henüz satılmamış. Bana da pahalı geldi, tamam çok anlamıyorum fakat hani az çok neyin ne olduğuna mantık erdirebiliyorum. Piyasa allak bullak, değeri olmayan şeyler bile zirveyi oynuyor

GTA 5'i orta ayarlarda 1080p oynatır hocam bu sistem.
Teşekkür ederim usta bilgin için

Elemanla iletişim halindeyim usta. Henüz satılmamış. Bana da pahalı geldi, tamam çok anlamıyorum fakat hani az çok neyin ne olduğuna mantık erdirebiliyorum. Piyasa allak bullak, değeri olmayan şeyler bile zirveyi oynuyor.

Teşekkür ederim usta bilgin için.

Aynı sistemin monitorsuz halini 3'e araclıgımla sattırdım hocam fazla istemis arkadas.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı