RAM'inizin hızı da çok düşük Ryzen sistem için. Onu da değiştirin derim. Kim topladıysa çok kötü bir sistem toplamış vallahi, her taraftan ayrı sorun akıyor.
RAM'inizin hızı da çok düşük Ryzen sistem için. Onu da değiştirin derim. Kim topladıysa çok kötü bir sistem toplamış vallahi, her taraftan ayrı sorun akıyor.
CORSAIR VS SERİSİ (2018 VERSİYON) 550W 80PLUS GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Bunları öneririm. Fiyatları bayağı düştü. Piyasa fiyatının çok altında veriyor Vatan şu an. 488 TL’ye VS550 almıştım 3 hafta önce. Şimdi 435 TL’ye satılıyor. CV550, vs modeline göre bir üst sertifika sahibi, kabloların rengi tamamen simsiyah, ve daha yumuşak kablolara sahip. Eğer montaj işini tam olarak bilmiyorsanız CV550 öneririm. VS550 çok sert kablolara sahip olduğu için montaj sırasında oldukla zorluk çıkartıyor. Kesinlike bu iki modelden birisini alın. Önerim CV550 olur.
R3 3100 mevcut ekran kartınız için gayet ideal evet ama ileriye dönük olması açısından ben R5 3600 önerdim. Eğer bütçeye uyarsa bu yönde tercih daha mantıklı.
R3 3100 mevcut ekran kartınız için gayet ideal evet ama ileriye dönük olması açısından ben R5 3600 önerdim. Eğer bütçeye uyarsa bu yönde tercih daha mantıklı.