R3 1200 sistemde Windows 11 desteklemediği halde Update geçmemi öneriyor

Hocam kaydetip çıkıyorum zaten. Hadi CSM Support'u disabled yaptım F10 basmadan direk yapmaya çalışayım. Ondada aldığım hata disable the CSM'in setup repeat operation after reboot to ensure UEFI video drivers is opertional.

Evet kaydedip çıkmaktayım.
Gpu-Z ile ekran kartının UEFI desteği olup olmadığını kontrol eder misin? UEFI desteği yoksa CSM kendiliğinden geri açılır.

Ekran kartımın üstünde fiziksel olarak BIOS değiştirme anahtarı varmış bu anahtarı diğer BIOS'a çekerek CSM'i kapatıp Secure Boot'u açabildim.

Bir konuda da böyle yazılmış.

Hocam vallahi hiç anlamam yanlış bir şey yapmayayım.

GPU-Z ile ekran kartının UEFI desteği olup olmadığını kontrol eder misin? UEFI desteği yoksa CSM kendiliğinden geri açılır.

UEFI destekliyor.

Sadece UEFI açtınız mı? Eğer UEFI+(herhangi bir özellik) varsa sadece UEFI yapmanız gerekiyor.

Bakayım.

Acaba BIOS pili zayıf olabilir mi? Ama bu ihtimalde de sistem saati de sıfırlanırdı büyük ihtimalle.

Bilmiyorum vallahi kral anlamam bu işlerden.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
aldığım hata bu videodaki hata. 0.43. saniyede gösterilen hata.

Bakayım.

Bilmiyorum vallahi kral anlamam bu işlerden.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
aldığım hata bu videodaki hata. 0.43. saniyede gösterilen hata.

Hocam arkadaş da az önce demiş ekran kartının üzerinde anahtar var onu değiştir diye. Bence deneyin. Bu arada ekran kartı modeliniz neydi. Anahtarın nerede olduğuna bakalım.

Hocam arkadaş da az önce demiş ekran kartının üzerinde anahtar var onu değiştir diye. Bence deneyin. Bu arada ekran kartı modeliniz neydi. Anahtarın nerede olduğuna bakalım.

GTX 1650.

Hocam ben anlamadığımdan dolayı farklı bir şey yaparım diye korkuyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı