R3 1200 sisteme yükseltme

RAM'i bu kitle değiştirin, butce yetmiyorsa 3200 MHZ olan versiyonuda isinizi gorecektir. Onun disinda o SSD'de DRAM yok. M2 sart degilse SATA olarak 870 EVO tercih edebilirsiniz. Anakart ve islemci tercihi güzel olmus gayet. Tabii butce varsa B550 almakta fayda var ama alamiyorsanizda gayet yeterli bir MB.

 
RAM'i bu kitle değiştirin, butce yetmiyorsa 3200 MHz olan versiyonuda isinizi gorecektir. Onun disinda o SSD'de DRAM yok. M.2 sart degilse SATA olarak 870 EVO tercih edebilirsiniz. Anakart ve işlemci tercihi güzel olmus gayet. Tabii butce varsa B550 almakta fayda var ama alamiyorsanizda gayet yeterli bir MB.


Bütçem bu kadar M.2 ile satanın arasında uçurum kadar fark var mıdır M.2 daha hızlı okuma yazma hızları olduğu için onları tercih etmek istedim.
 
Bütçem bu kadar M.2 ile satanın arasında uçurum kadar fark var mıdır M.2 daha hızlı okuma yazma hızları olduğu için onları tercih etmek istedim.

Render almıyorsan o kadar büyük bir fark yok. RAM'leri bununla değiş.

 
Render almıyorsan o kadar büyük bir fark yok. RAM'leri bununla değiş.


Diğer attığın RAM ile aralarında ne fark var.
 
Cip farkı var, bu RAM'leri rahatlikla 3400-3600 MHz'ye çıkarabilirsin.

Kardeşim bir de bana SSD önerir misin render belki ilerleyen zamanlarda yapabilirim yapmayabilirimde bana bir M.2 bir de SATA önerir misin fiyat o aralıkta olmasına gerek yok çok da tuzlu olmasın F/P dediklerimizden yani şimididen teşekkür ederim.
 
SATA SSD olarak bunu, M.2 olarak bunu veya bunu tercih edebilirsin.

SATA almaktansa 150 daha verip M.2 SN750 alırım daha iyi bir sıkınt daha var seçtiğim anakart herhalde 3600MHz RAM desteklemiyor şu an 3600 MHz RAM alma taraftarıyım anakart ta bu işlemciye göre hangi anakart modelini alayım sen bana çok destek oluyorsun kardesim ondan böyle sürekli soruyorum :D
 
SATA almaktansa 150 daha verip M.2 SN750 alırım daha iyi. Bir sıkınti daha var seçtiğim anakart herhalde 3600MHZ RAM desteklemiyor, şu an 3600 MHz RAM alma taraftarıyım. Anakartta bu işlemciye göre olsun istiyorum, hangi anakart modelini alayım? Sen bana çok destek oluyorsun kardesim ondan böyle sürekli soruyorum :D

Sectigin anakart 4133 MHZ'ye kadar RAM frekans destegi sunuyor, onu alabilirsin.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı