R5 3600'e karar verdim bu anakart genelde cs go valorant tarzı oyunlar işlemci istediği için bu işlemci yeterli olur mu? ve Anakartta biraz kararsızım hala. 750tl ye B550M-A PRO iş görür mü?
O zaman biraz daha limitleri zorlayıp B550 anakart + Ryzen 5 5600x Alın. Bu ikisi toplamda 5.000 TL ediyor sıfır fiyatları. İşlemciyi 2. el alırsanız pazarlıkla 4.500'a indirirsiniz. Evet belki fazla ama inan bana çok çok faydasını göreceksiniz. Uzun vadede çok işinize yarayacak anakart ve işlemci bu. Çok üst düzey ekran kartı taksanız da dar boğaz yapmaz. İleri yükseltme rahatlıkla yaparsınız bu anakarta. Kendi anakartınız ve işlemcinizi de zorlayıp 1800-2000 aralığına satabilirsiniz.
Olur ama 1050 Tİ ekran kartı OC ile bile ne kadar performans sağlar orasını bilemem. Lakin anakart ve işlemci güzel. Eğer bütçe varsa dediğim gibi 5600x işlemci almanız aşırı mantıklı bir hareket olacaktır.
R5 3600'e karar verdim bu anakart genelde cs go valorant tarzı oyunlar işlemci istediği için bu işlemci yeterli olur mu? ve Anakartta biraz kararsızım hala. 750tl ye B550M-A PRO iş görür mü?