R3 1200 ve GT 1030 vs R3 3200G

monaarch

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bir sistem kurmak istiyorum şu an için RX 570 alacak durumda değilim. FarCry 5, BF 1 falan bunlar oynadığım en yüksek oyunlardır. R3 3200G'li sistemi 2500'e toplayabiliyorum (2x4 2666MHz RAM) ilerde RX 570'i indirimde falan bulursam alırım diye düşünüyorum ama kesinde değil belki uzun süre bu haliyle kullanırım. R3 1200 - GT 1030'lu sistem de 2900'e geliyor. Bu durumda hangisini almak mantıklı olur? APU sistemi uzun süre kullansak sıkıntı olur mu? Bir de bunların performans açısından çok farkları olur mu dediğim gibi çok büyük oyunlar oynamıyorum belki de RX 570 ihtiyacım da olmayacak. GT 1030'lu sisteme 400 lira fazla vermek mantıklı mı? Büyük oyun oynamıyorum ama uzun süre oynuyorum ekran kartı üzerindeki fanı daha mı çok işimi görür acaba.

(Bir de kesinlikle FPS takıntım yok benim için önemli olan 1080P medium ayarlarda kasma donma takılma olmadan oynamak 40 FPS'de işimi görür)

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı