Arkadaşlar bu sistemi 1 yıl önce PUBG oynamak için 2000 TL'ye toplamıştım fakat istediğim verimi alamadım. Son günlerde Youtube'dan karşıma RX 570 8GB'lı sistemlerin oyun performansları videoları çıktı. Adamlar ultra ayarlarda 1080P çözünürlükte 60-70FPS arası alıyordu merak ettim fiyatına bakayım dedim 1300-1400 TL Arası fiyata satılıyormuş çok şaşırdım. Bendeki bu sisteme RX570 8GB Ekran kartını takarsam aynı verimi bende alabilir miyim?
Ryzen 1.nesillerin tek çekirdek performansı biraz daha azdır ve RX 570 ile işlemcin biraz darbogaz yapacaktır. Sana tavsiyem Ocak'ta yeni 3.nesil işlemciler tanıtılacak ve Ryzen 3 serisi işlemcilerin 6/12 - Çekirdek/Thread'lı bir işlemci olacağı söyleniyor biraz daha beklersen hem işlemci hem ekran kartı upgrade yapabilirsin..
570 takmadan önce işlemci yükseltmeni öneririm. İşlemciye yük bindiren oyunlarda gözle görülür darboğaz olacaktır. 8GB RAM'in de artık sınırda kaldığını da unutma.