R3 1200 ve RX 470'li sistemin ederi nedir?

Daha fazla  
İşlemci Ryzen 3 1200.
Ekran kartı RX470.
Anakart Gigabyte A320M S2H.
SSD SanDisk 240GB.
HDD Seagate 1TB.
Kasa Power Boost.
Monitör: Samsung LS24D332hsx 1ms 75Hz 24 inç.

Sizce bu kaç TL eder? 8000 yaparsa çok iyi olacak. Üstüne para ekleyip yeni bir PC alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
max 6500

Monitorle 7k hocam benim i54460 ve 1050ti li 4k ediyor

naptınız siz 2. el 3100 zaten şuan 850 1 gün önce bi ilan 775 tl idi

Şaka mı yapıyorsunuz? 1050 Ti sistemler bile daha fazla ediyor RX 470'li sisteme bu fiyat demek hakaret gibi olur.

Ekran kartı ve işlemci fi tarihinden kalma fark ettiyseniz. Bu sisteme 6, 7 bin TL mi verelim ne yapalım? Elektronik eşyalar eskir, eskidikçe değeri düşer.

Sistemde en pahalı olan şeyler ekran kartı ve işlemci. İkisinin ederi de 1700 TL ediyor ya etmiyor.

Ekran kartı fi tarihindan kalma fark ettiyseniz. Bu sisteme 6, 7 bin TL mi verelim ne yapalım? Elektronik eşyalar eskir, eskidikçe değeri düşer.

Fi tarihinden kalma mı? Siz her sene sistem mi değiştiriyorsunuz?

Sistemin fiyatını arabalar gibi eskidikçe değer düşmesi gibi bir mantıkla belirleyemezsiniz o donanımın gücü önemlidir. Sizin mantığınıza göre 980 Ti gibi kartların şu an 500 1000TL falan etmesi gerek

RX 470 halen daha iş gören güçlü bir kart. Sistemin geri kalanı da zaten rekabetçi oyunları yüksek ayarlarda, çoğu oyunu da düzgün grafik ayarlaması ile oynatır. Lütfen azıcık piyasaya göz atın.

Fi tarihinden kalma mı? Siz her sene sistem mi değiştiriyorsunuz?
Evet. Kuzenimle aynı yaşta parçalar. Hayır, değiştirmiyorum.

Sistemin fiyatını arabalar gibi eskidikçe değer düşmesi gibi bir mantıkla belirleyemezsiniz o donanımın gücü önemlidir.

Önemli değildir çünkü o parçalara alternatif yeni parçalar çıkıyor. Aynı güçte güncel kart 2500-3000 TL'ye satılıyorsa siz elinizdeki biricik 470'inizi 2000 TL'ye satamazsınız adamı yerler.

Sizin mantığınıza göre 980 Ti gibi kartların şu an 500 1000TL falan etmesi gerek

Ben eski bir ekran kartı yüksek fiyatlara satılamaz dedikten sonra aklına bu mu geliyor cidden? Abartmaya gerek yok. 7 yaşındaki bir kartı tutup da 2000 TL'ye satamazsınız.

RX 470 halen daha iş gören güçlü bir kart. Sistemin geri kalanı da zaten rekabetçi oyunları yüksek ayarlarda, çoğu oyunu da düzgün grafik ayarlaması ile oynatır.

Konu kartın güçlü olması değil, daha iyi alternatiflerinin daha ulaşılabilir olması. RX 470'e güçsüz mü dedim ben? Eski dedim.

Lütfen azıcık piyasaya göz atın.

Göz atıyorum ve bana yanılmadığımı söylüyor. Bu kart 1200 TL'den bir kuruş fazla etmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…