ThePanixz
Megapat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Intel i7 11700F - TUF RX 6700XT - TUF Gaming B560M Plus - 16GB DDR4 3000mhz - 1TB M2 - 2TB SSD
- Meslek
- Üretim Mühendisi
Evet. Kuzenimle aynı yaşta parçalar. Hayır, değiştirmiyorum.
Teknoloji kuzeninin yaşıyla belirlenmiyor. Sistem parçaları genelde bir kez alınır yıllarca kullanılır. Her sene sistem değiştiren birisi gibi "abi eski ya para etmez" dediğiniz için çok tepki gösterdim. O zaman eski kartım 1070 Ti'ı size 60 70TL'ye vereyim sonuçta o da 2017 yılında çıkmış ve size göre "çöp, vasat, eski" bir kart.
Önemli değildir çünkü o parçalara alternatif yeni parçalar çıkıyor. Aynı güçte güncel kart 2500-3000 TL'ye satılıyorsa siz elinizdeki biricik 470'inizi 2000 TL'ye satamazsınız adamı yerler.
470 kullanmıyorum. 470 ile aynı güçte hangi kart 3000TL atabilir misiniz? Ayrıca 2000TL'ye RX580 satılıyor ben gidip 2 bine sat demiyorum ederi var diyorum siz bilmeden bol keseden fiyat verdiniz lafım ona nereye çektiniz şaka gibi
Ben eski bir ekran kartı yüksek fiyatlara satılamaz dedikten sonra aklına bu mu geliyor cidden?abartmaya gerek yok. 7 yaşındaki bir kartı tutup da 2000 TL'ye satamazsınız.
Siz iyi misiniz acaba? Tüm mesajlarınızda eski kart abi eski kart abi diyorsunuz şimdi de bunu mu anladın diyorsunuz ne anlayalım RTX3070 mi eski kart bunu mu anlayalım? Ha ayrıca model belirtmeden 7 yıllık kartı o fiyata satamazsınız demişsiniz 2016 yılında çıkıp şu an 3000TL bandında satılan bir sürü kart var. Önemli olan gücü diyorum halen daha yıla takmışsınız sistem bilginiz yeniyse iyi şeklinde sanırım.
Konu kartın güçlü olması değil, daha iyi alternatiflerinin daha ulaşılabilir olması. RX 470'e güçsüz mü dedim ben? Eski dedim.
Göz atıyorum ve bana yanılmadığımı söylüyor. Bu kart 1200 TL'den bir kuruş fazla etmez.
Konu kartın güçlü olması. Yeni kartların fiyatları uçmuş durumda herkes elindeki kartı en pahalıya satma derdinde. Doğal olarak eski kartların piyasası da buna göre şekilleniyor. Konunun başından beri güç değil yaş diyorsunuz son mesaja mı yok güçsüz demedim eski dedim diyorsunuz? RX470 alternatifi ve ulaşılabilir bir kart atar mısınız lütfen ya.
1200TL'ye al RX 470'de mining çıkması bakımsız kart çıkınca konu aç yardımcı oluruz