R3 1200 ve RX 470'li sistemin ederi nedir?

Evet. Kuzenimle aynı yaşta parçalar. Hayır, değiştirmiyorum.

Teknoloji kuzeninin yaşıyla belirlenmiyor. Sistem parçaları genelde bir kez alınır yıllarca kullanılır. Her sene sistem değiştiren birisi gibi "abi eski ya para etmez" dediğiniz için çok tepki gösterdim. O zaman eski kartım 1070 Ti'ı size 60 70TL'ye vereyim sonuçta o da 2017 yılında çıkmış ve size göre "çöp, vasat, eski" bir kart.

Önemli değildir çünkü o parçalara alternatif yeni parçalar çıkıyor. Aynı güçte güncel kart 2500-3000 TL'ye satılıyorsa siz elinizdeki biricik 470'inizi 2000 TL'ye satamazsınız adamı yerler.

470 kullanmıyorum. 470 ile aynı güçte hangi kart 3000TL atabilir misiniz? Ayrıca 2000TL'ye RX580 satılıyor ben gidip 2 bine sat demiyorum ederi var diyorum siz bilmeden bol keseden fiyat verdiniz lafım ona nereye çektiniz şaka gibi :D

Ben eski bir ekran kartı yüksek fiyatlara satılamaz dedikten sonra aklına bu mu geliyor cidden? 😀abartmaya gerek yok. 7 yaşındaki bir kartı tutup da 2000 TL'ye satamazsınız.

Siz iyi misiniz acaba? Tüm mesajlarınızda eski kart abi eski kart abi diyorsunuz şimdi de bunu mu anladın diyorsunuz ne anlayalım RTX3070 mi eski kart bunu mu anlayalım? Ha ayrıca model belirtmeden 7 yıllık kartı o fiyata satamazsınız demişsiniz 2016 yılında çıkıp şu an 3000TL bandında satılan bir sürü kart var. Önemli olan gücü diyorum halen daha yıla takmışsınız sistem bilginiz yeniyse iyi şeklinde sanırım.

Konu kartın güçlü olması değil, daha iyi alternatiflerinin daha ulaşılabilir olması. RX 470'e güçsüz mü dedim ben? Eski dedim.

Göz atıyorum ve bana yanılmadığımı söylüyor. Bu kart 1200 TL'den bir kuruş fazla etmez.

Konu kartın güçlü olması. Yeni kartların fiyatları uçmuş durumda herkes elindeki kartı en pahalıya satma derdinde. Doğal olarak eski kartların piyasası da buna göre şekilleniyor. Konunun başından beri güç değil yaş diyorsunuz son mesaja mı yok güçsüz demedim eski dedim diyorsunuz? RX470 alternatifi ve ulaşılabilir bir kart atar mısınız lütfen ya.

1200TL'ye al RX 470'de mining çıkması bakımsız kart çıkınca konu aç yardımcı oluruz :D

Teknoloji kuzeninin yaşıyla belirlenmiyor.

Kuzenimin yaşıyla belirlenmiyor zaten örnek verdim RX 470'in eski olduğunu anlatmak için. 😀

Sistem parçaları genelde bir kez alınır yıllarca kullanılır.

Tamam, problem yok. Olması gereken o zaten. Ama yanlış anladığın nokta maddi gücün yüzünden değiştiremediğin parçaları hala yeni zannetmen, oysa ki konudaki kartın 10 yaşına girmesine 3 yıldan az kalmış.

O zaman eski kartım 1070 Ti'ı size 60 70TL'ye vereyim sonuçta o da 2017 yılında çıkmış ve size göre "çöp, vasat, eski" bir kart.

Ben ekran kartına çöp, vasat vs. demedim. Eski dedim. Bu arada hala saçmalayıp abartmaya devam ediyorsun. 60-70 TL ne be? 😀

470 kullanmıyorum. 470 ile aynı güçte hangi kart 3000TL atabilir misiniz?

Aynı güçte bile değil bak, daha güçlü ve güncel.

Ayrıca 2000TL'ye RX580 satılıyor ben gidip 2 bine sat demiyorum ederi var diyorum siz bilmeden bol keseden fiyat verdiniz lafım ona nereye çektiniz şaka gibi :D

Laf oraya gidiyordu çünkü. Bu arada RX 580'in 2000 TL'ye alıcısı piyasayı biliyorsa olmaz. GTX 1650 SUPER'ler aşağı yukarı o civarda zaten,

Siz iyi misiniz acaba? Tüm mesajlarınızda eski kart abi eski kart abi diyorsunuz şimdi de bunu mu anladın diyorsunuz ne anlayalım RTX3070 mi eski kart bunu mu anlayalım?

İyiyim, teşekkür ederim. Hayır, onu anlamayın. 980 Ti'ı örnek verip konuyu abarttınız, okursanız anlarsınız zaten.

Ha ayrıca model belirtmeden 7 yıllık kartı o fiyata satamazsınız demişsiniz 2016 yılında çıkıp şu an 3000TL bandında satılan bir sürü kart var.

E alan var mı? 😀 Adam koyuyor ilana aylarca duruyor. Ayrıca konuda bahsedilen kart apaçık RX 470, ayrıca belirtmeme gerek var mı? Ki belirtmesem de anlaşılıyor zaten.

Önemli olan gücü diyorum halen daha yıla takmışsınız sistem bilginiz yeniyse iyi şeklinde sanırım.

Kartın kas gücü iyi olsa bile yıllar geçtikçe fiyatı düşer. Bu tarihi eserlere MSRP'sinin az altında mı fiyat verelim ne yapalım? Tabii ki fiyatı düşecek. RX 470'in fiyatı düşmesin de hangi kartın düşsün? 7 yaşında. 7.

Konu kartın güçlü olması. Yeni kartların fiyatları uçmuş durumda herkes elindeki kartı en pahalıya satma derdinde. Doğal olarak eski kartların piyasası da buna göre şekilleniyor.

Yoo, hiç de öyle olmuyor. RX 470'i 1200 TL'ye rahatça bulabilirsiniz.

Konunun başından beri güç değil yaş diyorsunuz son mesaja mı yok güçsüz demedim eski dedim diyorsunuz?

Abi eski demem zaten kartın yaşıyla ilişkili, okuduğunu iki kez oku lütfen.

1200TL'ye al RX 470'de mining çıkması bakımsız kart çıkınca konu aç yardımcı oluruz :D

Fiyatı yüksek RX 470 mining yapılmış olmuyor yani öyle mi? E yapıldığını nereden anlayacaksın?

Kuzenimin yaşıyla belirlenmiyor zaten örnek verdim RX 470'in eski olduğunu anlatmak için. 😀

Tamam, problem yok. Olması gereken o zaten. Ama yanlış anladığın nokta maddi gücün yüzünden değiştiremediğin parçaları hala yeni zannetmen, oysaki konudaki kartın 10 yaşına girmesine 3 yıldan az kalmış.

Ben ekran kartına çöp, vasat vs. demedim. Eski dedim. Bu arada hala saçmalayıp abartmaya devam ediyorsun. 60-70 TL ne be? 😀

Aynı güçte bile değil bak, daha güçlü ve güncel.

Laf oraya gidiyordu çünkü. Bu arada RX 580'in 2000 TL'ye alıcısı piyasayı biliyorsa olmaz. GTX 1650 Super'ler aşağı yukarı o civarda zaten,

İyiyim, teşekkür ederim. Hayır, onu anlamayın. 980 Ti'ı örnek verip konuyu abarttınız, okursanız anlarsınız zaten.

E alan var mı? 😀 adam koyuyor ilana aylarca duruyor. Ayrıca konuda bahsedilen kart apaçık RX 470, ayrıca belirtmeme gerek var mı? Ki belirtmesem de anlaşılıyor zaten.

Kartın kas gücü iyi olsa bile yıllar geçtikçe fiyatı düşer. Bu tarihi eserlere MSRP'sinin az altında mı fiyat verelim ne yapalım? Tabii ki fiyatı düşecek. RX 470'in fiyatı düşmesin de hangi kartın düşsün? 7 yaşında. 7.

Yoo, hiç de öyle olmuyor. RX 470'i 1200 TL'ye rahatça bulabilirsiniz.

Abi eski demem zaten kartın yaşıyla ilişkili, okuduğunu iki kez oku lütfen.

Fiyatı yüksek RX 470 mining yapılmış olmuyor yani öyle mi? E yapıldığını nereden anlayacaksın?

Hocam ne kadar yanmışsın be. Maddi durumuma bile bilip bilmeden salllamışsın. Sanırım babanızın desteği ile yeni sistem aldınız eskilere çamur atıyorsunuz. Neyse uzatmayacağım bu sisteme 3500 civarı dedin ya keşke orada dalga geçip konuyu kapatsaydım bilgisizliğinin bu derecede olduğunu bilmiyordum :D

980 Ti abartı falan değildi ne konuştuğunuzu bilmiyorsunuz daha. Kas gücü iyi olsa bile yıl geçtiyse ucuzlaması gerek diyen birinin acilen teknoloji öğrenmesi gerek acilen.

Profilinize baktım sanırım 6600 kullanıyorsunuz, ek olarak XFX markası almışsınız. Keşke etik dışı hareket olan maddi duruma laf atmadan önce profilinize bir baksaydınız.

Maddi durum musait olmayabilir, elestirdigim nokta bu degil. Yillar yillar oncesinin karti icin insanlar bir kart alip yillarca kullaniyor, hala bu guclu algisi yaratmaya calisman.

Mesajinin buyuk cogunlugu konuyla ilgili konusmak degil de benim profilim ve maddi durumla ilgili soyledigim tek bir cumle olduguna gore seninle tartisilamayacagini anladim. Konu disina cikmayalim, iyi gunler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı