Kuzenimin yaşıyla belirlenmiyor zaten örnek verdim RX 470'in eski olduğunu anlatmak için.
Tamam, problem yok. Olması gereken o zaten. Ama yanlış anladığın nokta maddi gücün yüzünden değiştiremediğin parçaları hala yeni zannetmen, oysaki konudaki kartın 10 yaşına girmesine 3 yıldan az kalmış.
Ben ekran kartına çöp, vasat vs. demedim. Eski dedim. Bu arada hala saçmalayıp abartmaya devam ediyorsun. 60-70 TL ne be?
Aynı güçte bile değil bak, daha güçlü ve güncel.
Laf oraya gidiyordu çünkü. Bu arada RX 580'in 2000 TL'ye alıcısı piyasayı biliyorsa olmaz. GTX 1650 Super'ler aşağı yukarı o civarda zaten,
İyiyim, teşekkür ederim. Hayır, onu anlamayın. 980 Ti'ı örnek verip konuyu abarttınız, okursanız anlarsınız zaten.
E alan var mı?
adam koyuyor ilana aylarca duruyor. Ayrıca konuda bahsedilen kart apaçık RX 470, ayrıca belirtmeme gerek var mı? Ki belirtmesem de anlaşılıyor zaten.
Kartın kas gücü iyi olsa bile yıllar geçtikçe fiyatı düşer. Bu tarihi eserlere MSRP'sinin az altında mı fiyat verelim ne yapalım? Tabii ki fiyatı düşecek. RX 470'in fiyatı düşmesin de hangi kartın düşsün? 7 yaşında. 7.
Yoo, hiç de öyle olmuyor. RX 470'i 1200 TL'ye rahatça bulabilirsiniz.
Abi eski demem zaten kartın yaşıyla ilişkili, okuduğunu iki kez oku lütfen.
Fiyatı yüksek RX 470 mining yapılmış olmuyor yani öyle mi? E yapıldığını nereden anlayacaksın?