Yazdığı monitör 600 TL en pahalısı hocam.Monitör dahil hocam. Ayrıca 3900 TL sistem toplanacak olsa RX 5500 XT'li sistem toplamak daha mantıklı.
Yazdığı monitör 600 TL en pahalısı hocam.Monitör dahil hocam. Ayrıca 3900 TL sistem toplanacak olsa RX 5500 XT'li sistem toplamak daha mantıklı.
İşlemci 3300x olsa daha iyi olur ama stoklarda pek bulunmuyor. Haklısınız 5500xt de alınabilir bu bütçelerde.Monitör dahil hocam. Ayrıca 3900 TL sistem toplanacak olsa RX 5500 XT'li sistem toplamak daha mantıklı.
Şimdi hesapladım. 3700 TL civarı tutuyor. Piyasa yüksek iken, almış sistemi muhtemelen konu sahibi.Yazdığı monitör 600 TL en pahalısı hocam.
Sistemi almış.Sistemi aldınız mı?
3700 TL nası çıkardınız. Link bıraksanıza.Şimdi hesapladım. 3700 TL civarı tutuyor.
Toplam diğer parçalar için bütçeniz nedir?Hocam o zaman psu dışındaki parçalar hakkında yardim ederseniz değiştireyim.Suan hazırlanma aşamasında
İşlemci 3300x olsa daha iyi olur ama stoklarda pek bulunmuyor. Haklısınız 5500xt de alınabilir bu bütçelerde.
Daha tam almadım sipariş hazırlanıyor şuan yardımcı olur musunuz?Şimdi hesapladım. 3700 TL civarı tutuyor. Piyasa yüksek iken, almış sistemi muhtemelen konu sahibi.
Tek bir siteden mi topladınız sistemi?Daha tam almadım sipariş hazırlanıyor şuan yardımcı olur musunuz?
Psu çıkarsa 3500 civarı kalıyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.