S serkanyoruk92 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2019 Mesajlar 1.806 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2020 #21 Silinen üye dedi: Ryzen 1200 AF 12 nm ve RX 570 uyumu? 480 TL ye satılıyor Sizce Rx 570 le darboğaz yapar mı donanimarsivi.com Genişletmek için tıkla... Böyle konuşmalar beni ilgilendirmez ben diyorum ki işlemciye yüklenen oyunlarda o işlemci o ekran kartını besleyemez gereksiz bir işlemci.
Silinen üye dedi: Ryzen 1200 AF 12 nm ve RX 570 uyumu? 480 TL ye satılıyor Sizce Rx 570 le darboğaz yapar mı donanimarsivi.com Genişletmek için tıkla... Böyle konuşmalar beni ilgilendirmez ben diyorum ki işlemciye yüklenen oyunlarda o işlemci o ekran kartını besleyemez gereksiz bir işlemci.
O oguzhnsrmn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 1.234 Çözümler 3 Yer Yazım Yanlışı Yapanlar Klübü Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2020 #22 serkanyoruk92 dedi: Böyle konuşmalar beni ilgilendirmez ben diyorum ki işlemciye yüklenen oyunlarda o işlemci o ekran kartını besleyemez gereksiz bir işlemci. Genişletmek için tıkla... Kankam besliyor besliyor git internette bak ya.
serkanyoruk92 dedi: Böyle konuşmalar beni ilgilendirmez ben diyorum ki işlemciye yüklenen oyunlarda o işlemci o ekran kartını besleyemez gereksiz bir işlemci. Genişletmek için tıkla... Kankam besliyor besliyor git internette bak ya.
C Cemo1903Kingo Centipat Katılım 30 Ocak 2020 Mesajlar 93 7 Haziran 2020 #23 Abi sağ olun sadece bu PSU yeter mı dedim. Biliyorum birazcık darboğaz yapar onu da ayarları yükselteceğim ve az da olsa kaldırmaya çalışacam. Sağ olun cevaplarınız için.
Abi sağ olun sadece bu PSU yeter mı dedim. Biliyorum birazcık darboğaz yapar onu da ayarları yükselteceğim ve az da olsa kaldırmaya çalışacam. Sağ olun cevaplarınız için.
Bazinga Physicist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 5.623 Çözümler 11 Yer Ankara 7 Haziran 2020 #24 serkanyoruk92 dedi: Böyle konuşmalar beni ilgilendirmez ben diyorum ki işlemciye yüklenen oyunlarda o işlemci o ekran kartını besleyemez gereksiz bir işlemci. Genişletmek için tıkla... Kardeşim boşu boşuna mesaj yazma, bu kadar kişi haksız, bir sen haklısın değil mi? Git videolara bak, darboğaz yok.
serkanyoruk92 dedi: Böyle konuşmalar beni ilgilendirmez ben diyorum ki işlemciye yüklenen oyunlarda o işlemci o ekran kartını besleyemez gereksiz bir işlemci. Genişletmek için tıkla... Kardeşim boşu boşuna mesaj yazma, bu kadar kişi haksız, bir sen haklısın değil mi? Git videolara bak, darboğaz yok.
C Cemo1903Kingo Centipat Katılım 30 Ocak 2020 Mesajlar 93 7 Haziran 2020 #25 Bakın darboğaz yapıyor biliyorum ama çok değil onu bile bile alıyorum çünkü çok yapmıyor.
Bazinga Physicist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 5.623 Çözümler 11 Yer Ankara 7 Haziran 2020 #26 Cemo1903Kingo dedi: Bakın darboğaz yapıyor biliyorum ama çok değil onu bile bile alıyorum çünkü çok yapmıyor. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın, konu dışına çıktık biraz. Hangi güç kaynağını alacaksınız?
Cemo1903Kingo dedi: Bakın darboğaz yapıyor biliyorum ama çok değil onu bile bile alıyorum çünkü çok yapmıyor. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın, konu dışına çıktık biraz. Hangi güç kaynağını alacaksınız?
J Jira'nın süper çakması 3T Ziyaretçi 7 Haziran 2020 #27 Cemo1903Kingo dedi: Bakın darboğaz yapıyor biliyorum ama çok değil onu bile bile alıyorum çünkü çok yapmıyor. Genişletmek için tıkla... High Power çok daha sağlıklı olacaktır fiyatı da 300 TL gibi bir miktar hem sertifikalı hem de çok kötü bir PSU değil.
Cemo1903Kingo dedi: Bakın darboğaz yapıyor biliyorum ama çok değil onu bile bile alıyorum çünkü çok yapmıyor. Genişletmek için tıkla... High Power çok daha sağlıklı olacaktır fiyatı da 300 TL gibi bir miktar hem sertifikalı hem de çok kötü bir PSU değil.
C Cemo1903Kingo Centipat Katılım 30 Ocak 2020 Mesajlar 93 7 Haziran 2020 #28 Bazinga Physicist dedi: Kusura bakmayın, konu dışına çıktık biraz. Hangi güç kaynağını alacaksınız? Genişletmek için tıkla... Thermaltake Litepower 450W PSU Silinen üye dedi: High Power çok daha sağlıklı olacaktır fiyatı da 300 TL gibi bir miktar hem sertifikalı hem de çok kötü bir PSU değil. Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim High Power Thermaltake'den daha kötü bir marka.
Bazinga Physicist dedi: Kusura bakmayın, konu dışına çıktık biraz. Hangi güç kaynağını alacaksınız? Genişletmek için tıkla... Thermaltake Litepower 450W PSU Silinen üye dedi: High Power çok daha sağlıklı olacaktır fiyatı da 300 TL gibi bir miktar hem sertifikalı hem de çok kötü bir PSU değil. Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim High Power Thermaltake'den daha kötü bir marka.
Bazinga Physicist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 5.623 Çözümler 11 Yer Ankara 7 Haziran 2020 #29 Cemo1903Kingo dedi: Thermaltake Litepower 450W PSU. Benim bildiğim High Power Thermaltake'den daha kötü bir marka. Genişletmek için tıkla... High Power kötü bir marka değil, bence High Power 500W PSU daha iyi olur. Geleceğe dönük olur.
Cemo1903Kingo dedi: Thermaltake Litepower 450W PSU. Benim bildiğim High Power Thermaltake'den daha kötü bir marka. Genişletmek için tıkla... High Power kötü bir marka değil, bence High Power 500W PSU daha iyi olur. Geleceğe dönük olur.
Adem Yıldız_ Megapat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 5.575 Çözümler 5 7 Haziran 2020 #30 Cemo1903Kingo dedi: Thermaltake Litepower 450W PSU. Benim bildiğim High Power Thermaltake'den daha kötü bir marka. Genişletmek için tıkla... Thermaltake yerine Corsair almalisin Litepower biraz düşük bir model.
Cemo1903Kingo dedi: Thermaltake Litepower 450W PSU. Benim bildiğim High Power Thermaltake'den daha kötü bir marka. Genişletmek için tıkla... Thermaltake yerine Corsair almalisin Litepower biraz düşük bir model.