Bugün denedim ve almam gereken FPS'in altında aldığımı düşünüyorum. Arkadaşım benim ayarlarımda 1030 ile 300 FPS alırken ben 150-200 alıyorum CS:GO'da. PUBG Lite'da bir arkadaş laptoptan bir eski nesil kartla yüksek ayarlarda 200 alırken orta ayarlarda 100 alıyorum. Sorun darboğaz değil. Sorun PC'nin onboard ekran kartını kullanması olabilir mi? Bunu düşündük fakat AMD Radeon'un 2020 driverinden ayarı bulamadım. Cevap bekliyorum. Tekrar belirtmek gerekirse sorun darboğaz da değil.
1. İşlemcinizin içinde grafik birimi bulunmamakta, olsa bile laptoplarda olduğu gibi onboard kullanamaz, çünkü harici kartınız bulunmakta.
2. Sorun darboğaz, RX 580'i adam akıllı kullanmak için en az R5 1500X öneririm veya R5 1600.
1. İşlemcinizin içinde grafik birimi bulunmamakta, olsa bile laptoplarda olduğu gibi onboard kullanamaz, çünkü harici kartınız bulunmakta.
2. Sorun darboğaz, RX 580'i adam akıllı kullanmak için en az R5 1500X öneririm veya R5 1600.
sorun darboğaz değil afterburner programını kullanmayı biliyorum. İşlemcinin onboardı yok fakat anakartın(sanırım) 4 gb ekran kartı var
kankam ben bunu alayım mı diye sormuyorum, sorun ve çözüm ne?
Onboard olarak kullanamazsınız çünkü işlemcinizde dahili grafik birimi bulunmuyor. Sorunu darboğazdan kaynaklandığını düşünüyorum. Oyun içi kullanım değerlerini ve sistemini tam olarak paylaşır mısınız?
@ibrahimfurkan1 aslanım kullanmayı bilmiyorsun anla işte, anakartta grafik birimi bulunmaya 15 yıl geçmiştir. R3 1200 gibi bir işlemci yer yer RX 570'e bile darboğaz yapıyor. Bir yerden farklı bir işlemci ile test edin, sonuçları izleyin.