R3 1200AF RX 570 4GB sistem alınır mı?

Sıfır RAM'ler bayağı pahalandı. Alabilirseniz bakın da bu kasanın fiyatına alırsınız anca maalesef ki. İkinci el bulabilirseniz güvenilir şekilde alabilirsiniz. Kasadaki RAM ile uyumlu olması için RAM'in MHz'sine bakın ve aynı değere sahip olandan alın(DDR4). Ayrıca CL değerleri de aynı olsun.

Teşekkür ederim alacağım muhtemelen peki hafıza için nasıl bir şey yapmamı önerirsiniz.

Net bir sayı veremem ama bu kasayı aldıktan sonra RAM ekleyeceğim uygun fiyatlı olursa iyi olur.

Thermalright Assassin King 120 SE Hava Soğutucu termal macun içinde var bütçeni arttırabilirsen bu da önemli çünkü Amazon.com.tr

Teşekkür ederim alacağım muhtemelen peki hafıza için nasıl bir şey yapmamı önerirsiniz.

RAM olarak GoodRam IRDM X IR-X3200D464L16SA/8G 8 GB DDR4 3200 MHz CL16 Ram Fiyatları ve Özellikleri

Ya sata 500GB bir SSD daha alabilirsiniz, ya da 1 TB Hdd alabilirsiniz. Yazılımsal çok işiniz olmadığı için ve düşük bütçeli sistem dizdiğiniz için HDD daha iyi olacaktır çünkü daha uygun fiyatlı. Ama derseniz ki benim için hız çok önemli, büyük dosya aktarımlarıyla uğraşabilirim vesayre o zaman SSD de alabilirsiniz.

Thermalright Assassin King 120 SE Hava Soğutucu termal macun içinde var bütçeni arttırabilirsen bu da önemli çünkü Amazon.com.tr

Muhtemelen en başta sadece termal macun değiştireceğim termal macun olarak ne önerirsiniz ve bilek bir yerde mi yaptırayım yoksa kendim yapabilir miyim?

Ya SATA 500GB bir SSD daha alabilirsiniz, ya da 1 TB HDD alabilirsiniz. Yazılımsal çok işiniz olmadığı için ve düşük bütçeli sistem dizdiğiniz için HDD daha iyi olacaktır çünkü daha uygun fiyatlı. Ama derseniz ki benim için hız çok önemli, büyük dosya aktarımlarıyla uğraşabilirim vesaire o zaman SSD de alabilirsiniz.

Çok teşekkür ederim ikisinde de önerebileceğiniz bir model veya marka var mı ikinci el de olur.

Muhtemelen en başta sadece termal macun değiştireceğim termal macun olarak ne önerirsiniz ve bilek bir yerde mi yaptırayım yoksa kendim yapabilir miyim?

Dikkatli biriyseniz kendiniz yapabilirsiniz. Videolar bulabilirsiniz internette, basit bir işlem. Özellikle işlemciye biraz daha özen gösterin, yeteri kadar sıkın ve mümkünse sürün, ince bir katman gibi olmalı yoksa dışına taşar.

Detaylar ekteki resimde. Ben sorduğumda CS'yi 80-90 FPS açtığını GTA V de iyi grafiklerle oynatıyor dedi. Dediği gibi oynatır mı?

Eki Görüntüle 2625189

Hocam 4500 lira gibi bir fiyata verirse alınabilir ileride 5600 takarsınız yanına da güzel bir 3060 her oyunu oynarsınız o yüzden fiyatı uygun gelirse yazdığım gibi kesinlikle alınır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı