R3 1300X-1050Ti sistem alınır mı?

Farklı sitelerden kendin toplayarak arttırdığın para ile SSD alırsan, performans artışı yaparsın. Onun dışında YouTube da testlerini izleyebilirsin. Sorun yaşatacağını sanmıyorum.

Bu bilgisayar fiyatına göre alınır mı?
AMD Ryzen 3 1300X, GTX1050Ti 4GB, 8GB Ram, 1TB HDD Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu PC

Bir de GTA 5 ya da PUBG yayını açabilir miyim? Ayarlar fark etmez.
Bu bilgisayar fiyatına göre alınır mı?
AMD Ryzen 3 1300X, GTX1050Ti 4GB, 8GB Ram, 1TB HDD Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu PC

Bir de GTA 5 ya da PUBG yayını açabilir miyim? Ayarlar fark etmez.
Bütçe var ise biraz daha iyi kartlara yönelin derim ben .

Bende toplama isterdimde kredi kartı kullanmıyoruz bu bilgisayarda kapıda ödemeli aslında ondan aldım yoksa ben toplardımda kapıda ödeme olmuyo toplamalarda kendisinkini kapıda sayıyor o kadar

Diğer sene rami 8 arttırcağım zaman 550w psu alcam.
Bütçe var ise biraz daha iyi kartlara yönelin derim ben .
Aslında bütçem 4200 lira ama yanında oyuncu klavye mouse kulaklık usb çoğaltıcı ssd aksiyon kamerası a4techpk910h ve bm-800 bide rgb şerit led.
Farklı sitelerden toplama bir sistem oluştursak montajını sen yapsan olur mu? Bu sistemlerin aynısı 200-300₺ daha ucuza toplanır.
Ben toplarımda kapıda ödeme sıkıntı.
Farklı sitelerden toplama bir sistem oluştursak montajını sen yapsan olur mu? Bu sistemlerin aynısı 200-300₺ daha ucuza toplanır.
Bide vatanda vb. kendim gitsem işlemci veya ram alsam ordadamı kartla yoksa nakitde oluyormu hiç gitmedim nakitse yazın Ankara'ya gidince herşeyi alırım kasa hariç gelincede burdan kasa alırım toplarım kendim arkadaşımla.
Bu arada monitör klavye mouse kulaklık varmı yoksa alacakmısın? Bunlarıda hesaba katacaksan okul kampanyalarını beklesen iyi olacağını düşünüyorum.

TROYA - ASUS / AMD Ryzen 3 2200G / Asus Phoenix GTX1050 Ti 4GB / 8GB DDR4 2133Mhz / 1TB Disk / Asus VP228HE Monitör / Gaming Bilgisayar | ITOPYA

Bu sistem 3500 tl idi. dolar artışından sonra 4000 e çekmişler:)
1000 liram var ayrıca onlarlada ekipman alcam.
Bide v3 alsam o nasıl?
Bu arada ekipman ve bilgisiyarım
Olurda kapıda ödeme varsa.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı