R3 1300X-1060 3G sistem alınır mı?

Makaleler
4
Normalde 1-2 ay bekleyip sıfır sistem alacaktım fakat canım PUBG Apex çekmeye başladı tekrar :D imzamdaki sistemi satıp motor aldım geçen hafta. Arkadaşım da 2.400 TL'ye SteelSeries mouse, klavye ve monitör dahil bu sistemi satıyor. Monitör ben de olduğu için istemedim ama tek monitörü satamayacağını söyleyip toplam böyle veriyor. Ben de ondan aldığım monitörü kendim yine satarım diye düşünüyorum. Parayı da peşin değil istediğin zaman istediğin kadar verirsin diyor. Sizce alınır mı? Bu arada RAM 8, anakart da B350. Marka modelini sorup tekrar buraya yazarım.

Ekran kartı ile monitör'ü satıp ekran kartına upgrade ve bir 8 ram daha alınabilir
Katılıyorum. Ancak ekran kartına upgrade bile yapsanız o CPU ile ciddi darboğaz yaşayabilirsiniz. Fiyata iyi diyoruz ama tüm bileşenlerin marka modeli elinizde mevcutsa yazabilir misiniz? Her şeyin en ucuzu ise değmeyebilir çünkü.

merhabalar yazdıklarınızı okudum alabilirsiniz fakat tek şartla işlemciye upgrade yapmalısınız mesela R5 2600 olursa tadından yenmez r5 2600 netsipariş adlı sitede 853 TL

Katılıyorum. Ancak ekran kartına upgrade bile yapsanız o CPU ile ciddi darboğaz yaşayabilirsiniz. Fiyata iyi diyoruz ama tüm bileşenlerin marka modeli elinizde mevcutsa yazabilir misiniz? Her şeyin en ucuzu ise değmeyebilir çünkü.
Anakartı öğrendim hocam Asrock AB350m.

PUBG ve Apex Legends'da FPS drop yemek istemiyorum. 1060 tamam güzel de PUBG'de 3G sıkıntı çıkarır mı ?
merhabalar yazdıklarınızı okudum alabilirsiniz fakat tek şartla işlemciye upgrade yapmalısınız mesela R5 2600 olursa tadından yenmez r5 2600 netsipariş adlı sitede 853 TL
Aldığımda işlemciyi 400 civarına satıp üstüne 400 daha koyup R5 2600 alabilirim hocam.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı