R3 1300X ile GTX 1060 6GB vs R5 1500X ile GTX 1060 3GB

Her parçayı alırsan yapabilirler ancak önermiyorum o şekilde.
Ekran kartı hariç her şeyi toplanmış şekilde Sinerji'den alıp ekran kartını Nanokatalog'dan alıp ekran kartını kendiniz takın. En hesaplı ve en uygunu bu olur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayrıca bütçen nedir?

Burda diğer arkadaşlar da yardım etmeye çalışıyor. Herkesin dediklerini düşün.
Size türlü türlü soru sorulmuş hiçbirini cevaplamamışsınız. İnsanlar vakit ayırıp bunları yazıyor.

Teknobiyotik, Sinerji olabilir. Bütçene göre hazır sistem de bulabiliriz. Bütçeni söylemiyorsun ama.

bütçem 5000TL
ayrıca böyle bir sistem topladım uygun olur mu? Güç kaynağından yana tereddütlerim var 450w r5 1600 ve Gtx 1060 a yetebilir mi ?
Her parçayı alırsan yapabilirler ancak önermiyorum o şekilde.
Ekran kartı hariç her şeyi toplanmış şekilde Sinerji'den alıp ekran kartını Nanokatalog'dan alıp ekran kartını kendiniz takın. En hesaplı ve en uygunu bu olur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayrıca bütçen nedir?

Burda diğer arkadaşlar da yardım etmeye çalışıyor. Herkesin dediklerini düşün.
Size türlü türlü soru sorulmuş hiçbirini cevaplamamışsınız. İnsanlar vakit ayırıp bunları yazıyor.

bütçem 5000TL ve sence bu sistem iyi olur mu? güç kaynağı yeter mi? dedikleriniz beni şüpheye düşürdü ve dün akşam almadım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    31,1 KB · Görüntüleme: 70
  • Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    31,1 KB · Görüntüleme: 58
Oyun için alacaksan neden ekran kartından kısıp daha iyi işlemci alıyorsun? Gtx 1060 6GB olanını almalısın.

Ben böyle bir sistem topladım. 550W yeterli olacaktır diye düşünüyorum ben. Onun haricinde sisteme SSD eklemedim kasa ve PSU'yu en kalitelisinden seçtim. Bu yüzden biraz fiyat arttı yani daha ucuz bir kasa içinde PSU bulunduran alabilirsiniz. Size kalmış tercihim Aerocool gibi markalar yerine Corsair tercih etmen olacaktır.
Ekran Alıntısı2.PNG

Size ben öneri yapacağım.
Sizin yaptığın liste pek olmamış.

Realivex öneri yapmış. Ama seninkinide göreyim öyle seçeyim.
Size ben öneri yapacağım.
Sizin yaptığın liste pek olmamış.

peki bu olmuş mu? (psu 80+)
eğer olmadıysa siz bana bir tane toplarmısınız monitörlü 5000TL bütçeli?

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    49,6 KB · Görüntüleme: 60
Son düzenleme:
@Efe Basak atılan son sistemi pek önermem, fiyatına göre kötü.

Bakın, eğer anlıyorsanız ve biliyorsanız lütfen bana 5000TL bütçeli monitörlü bir sistem toplayın. Hem bu bilgisayarımdan bıktım, hemde pek anlamıyorum. Kuracağım sistemler bu kadar. Daha da bilmiyorum, lütfen bana siz toplayın. Ya da bunun hakkında konu açılıyorsa açayım. Açanlara hiç kimse cevap vermemiş.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı