mustafayilmazadana01 Yoctopat Katılım 29 Nisan 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2023 #1 RAM 8 GB SSD veya HDD modeli Crucial 500 GB SATA Ekran kartı 1050 Ti Anakart A320M Pro İşlemci Ryzen 3 1300X Bilgisayarım ilk açılırken BIOS ekranından sonra hoş geldiniz yazisi yerine no signal hatası veriyor, sonra restart tusuna basınca acılıyor bilgisayar. Sorun hard diskte sandim, degistirdim fakat sorun hala cozulmedi. Yardim eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Nisan 2023
Bilgisayarım ilk açılırken BIOS ekranından sonra hoş geldiniz yazisi yerine no signal hatası veriyor, sonra restart tusuna basınca acılıyor bilgisayar. Sorun hard diskte sandim, degistirdim fakat sorun hala cozulmedi. Yardim eder misiniz?
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 9.087 Çözümler 82 Yer Başkent 29 Nisan 2023 #2 BIOS sıfırlayın. Artı 0 Eksi
KS KS mustafayilmazadana01 Yoctopat Katılım 29 Nisan 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2023 #3 AceTeq dedi: BIOS sıfırlayın. Genişletmek için tıkla... nasil yapiliyor bir zarari var midir yardimci olma şansınız var mı acaba Artı 0 Eksi
AceTeq dedi: BIOS sıfırlayın. Genişletmek için tıkla... nasil yapiliyor bir zarari var midir yardimci olma şansınız var mı acaba
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 9.087 Çözümler 82 Yer Başkent 29 Nisan 2023 #4 mustafayilmazadana01 dedi: nasil yapiliyor bir zarari var midir yardimci olma şansınız var mı acaba Genişletmek için tıkla... Zararı yoktur, YouTube'da kolay anlatımı vardır. Artı 0 Eksi
mustafayilmazadana01 dedi: nasil yapiliyor bir zarari var midir yardimci olma şansınız var mı acaba Genişletmek için tıkla... Zararı yoktur, YouTube'da kolay anlatımı vardır.
KS KS mustafayilmazadana01 Yoctopat Katılım 29 Nisan 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2023 #5 AceTeq dedi: Zararı yoktur, YouTube'da kolay anlatımı vardır. Genişletmek için tıkla... pili cikarip taktim simdi ekran hiç gelmiyor efendim Artı 0 Eksi
AceTeq dedi: Zararı yoktur, YouTube'da kolay anlatımı vardır. Genişletmek için tıkla... pili cikarip taktim simdi ekran hiç gelmiyor efendim
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 9.087 Çözümler 82 Yer Başkent 29 Nisan 2023 #6 mustafayilmazadana01 dedi: Pili çıkarıp taktim simdi ekran hiç gelmiyor efendim Genişletmek için tıkla... RAM'i diğer slota takmayı deneyiniz. Takmadan önce de bir kurşun kalem silgi ile hafif şekilde RAM üzerindeki pinleri siliniz. Artı 0 Eksi
mustafayilmazadana01 dedi: Pili çıkarıp taktim simdi ekran hiç gelmiyor efendim Genişletmek için tıkla... RAM'i diğer slota takmayı deneyiniz. Takmadan önce de bir kurşun kalem silgi ile hafif şekilde RAM üzerindeki pinleri siliniz.