mertozcyln 32
Hectopat
Ne gibi eksikleri var sistemin ve darbogaz yapar mı?
Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı fiyata 16gb ramli PC toplanıyor Teknobiyotik sitesinin sihirbazında
Aynı fiyata 16gb ramli PC toplanıyor Teknobiyotik sitesinin sihirbazında
Farklı sitelerden bir toplama sistem oluştursak montajını siz yapsanız olur mu? Yoksa hazır sistem mi istiyorsun?
O sistem hem de o fiyata hiç olmamış.
Eğer Pubg de darbogaz istemıyorsan 16 lazım çünkü Pubg RAM in 7 gb kullanıyor ben sana parçaları atayım bunu al 3200 tl falan Teknobiyotik sihirbazına gir şu parçaları alTaksit ile alacagım herşeyi biyerden almak istiyorum itopya hem biosu falanda güncelliyormış hem de montaj yapılıyormuş
kasa Monitör ve hyperx cloud 2 li 4000 tl bütçem var buna göre birşeyler önerirmisinBIOS güncellemesine ihtiyacınız yok. O 2200G'de gerekli. Monitörünüzü öğrenebilir miyim? FreeSync özelliği var mı?
Ona göre Sinerji veya İncehesap'tan bir sistem toplayacağım, İtopya çok pahalı.
darbogaz yaparmı ve biosunu nası güncelleyecegm + ayrıyetten ben gidip elden almak istiyorum kargoculara güvenmıyorumK
Eğer Pubg de darbogaz istemıyorsan 16 lazım çünkü Pubg RAM in 7 gb kullanıyor ben sana parçaları atayım bunu al 3200 tl falan Teknobiyotik sihirbazına gir şu parçaları al
Ekran Kartı:Galax Yada Palit gtx 1050 ti
İşlemci:Ryzen 3 2200g
Anakart:Asrock AB350
Hdd:1tb 7200rpm 64mb en uygununu al
Kasa:En üstte Aerocool aero 600w 80+ bronz
Ram:Team Dddr4 8*2 16 gb ram
Ama şuan siteye girilmiyor açıldıgında sen topla fıyatına bak
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.