R3 1300X ve GTX 1050 Ti Sistem

mertozcyln 32

Hectopat
Ne gibi eksikleri var sistemin ve darbogaz yapar mı?

6518B5EB-3A0B-4312-B028-448CB22C3493.png

Son düzenleyen: Moderatör:
8 GB Güncel oyunlarda ve Sistem kaynaklarında yetersiz kalabiliyor. 16 GB bellek olması gerektiğini düşünüyorum. Birde Ryzen işlemcili sistemlerde Bellekler önemli MHz değerleri daha yüksek bellek seçmeni de öneririm.
Ayriyeten SSD ekleme imkanın varsa ekle.

BIOS güncellemesine ihtiyacınız yok. O 2200G'de gerekli. Monitörünüzü öğrenebilir miyim? FreeSync özelliği var mı?
Ona göre Sinerji veya İncehesap'tan bir sistem toplayacağım, İtopya çok pahalı.

K
Taksit ile alacagım herşeyi biyerden almak istiyorum itopya hem biosu falanda güncelliyormış hem de montaj yapılıyormuş
Eğer Pubg de darbogaz istemıyorsan 16 lazım çünkü Pubg RAM in 7 gb kullanıyor ben sana parçaları atayım bunu al 3200 tl falan Teknobiyotik sihirbazına gir şu parçaları al
Ekran Kartı:Galax Yada Palit gtx 1050 ti
İşlemci:Ryzen 3 2200g
Anakart:Asrock AB350
Hdd:1tb 7200rpm 64mb en uygununu al
Kasa:En üstte Aerocool aero 600w 80+ bronz
Ram:Team Dddr4 8*2 16 gb ram
Ama şuan siteye girilmiyor açıldıgında sen topla fıyatına bak

BIOS güncellemesine ihtiyacınız yok. O 2200G'de gerekli. Monitörünüzü öğrenebilir miyim? FreeSync özelliği var mı?
Ona göre Sinerji veya İncehesap'tan bir sistem toplayacağım, İtopya çok pahalı.
kasa Monitör ve hyperx cloud 2 li 4000 tl bütçem var buna göre birşeyler önerirmisin
K

Eğer Pubg de darbogaz istemıyorsan 16 lazım çünkü Pubg RAM in 7 gb kullanıyor ben sana parçaları atayım bunu al 3200 tl falan Teknobiyotik sihirbazına gir şu parçaları al
Ekran Kartı:Galax Yada Palit gtx 1050 ti
İşlemci:Ryzen 3 2200g
Anakart:Asrock AB350
Hdd:1tb 7200rpm 64mb en uygununu al
Kasa:En üstte Aerocool aero 600w 80+ bronz
Ram:Team Dddr4 8*2 16 gb ram
Ama şuan siteye girilmiyor açıldıgında sen topla fıyatına bak
darbogaz yaparmı ve biosunu nası güncelleyecegm + ayrıyetten ben gidip elden almak istiyorum kargoculara güvenmıyorum

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı