Youtubeden videolarda baktığım da ultra ayarlarda 50 fps zorluyorUltra ayarlarda BF 1 dahi akıcı oynatamaz. Ayrıca işlemci tarafından darboğaz yeme ihtimaliniz çok fazla.
Ama BF gibi bir oyunda bana kalırsa 60 FPS nin altına düşmemeli.Youtubeden videolarda baktığım da ultra ayarlarda 50 fps zorluyor
Hocam DICE neden böyle bir politika uyguladı? 2017 ortalarında i3 6098p ile rahat oynuyordum ama geçen sefer oyuna girdiğimde işlemcinin yüzde 90 altına düşmediğini gördüm. Genelde yüzde 100 çalışıyordu.Göndermiş olduğun videolar kullanıcılar tarafından 2017 yılında yüklenmiş olup, elinde var olan mevcut sisteminle ne yazık ki DICE'ın son 1 sene içerisinde Battlefield 1 için uygulamış olduğu bilinçli işlemci çekirdek kullanımı yükseltme politikası sebebiyle videolarda görmüş olduğun değerleri görmen pek mümkün değil. O GPU kullanımı %90'ları bile zor görür şimdiki sisteminle. Bana kalırsa BF1/5 için 4C/8T i7'ler bile 1070/2060 gibi kartlar için alt limit.
Hocam DICE neden böyle bir politika uyguladı? 2017 ortalarında i3 6098p ile rahat oynuyordum ama geçen sefer oyuna girdiğimde işlemcinin yüzde 90 altına düşmediğini gördüm. Genelde yüzde 100 çalışıyordu.
BF 1'i ultra ayarlarda açar mı ve kaç FPS alır veya BF 5'te kaç FPS alır, açar mı? FPS değerlerini söylerseniz sevinirim.
- Ryzen 3 1300X
- MSI GTX 1050 Ti Gaming X
- 8 GB RAM 2400
BF1’de 24 kişilik sunucularda dahi Ultra’da 50 FPS alabileceğinizi düşünmüyorum. 64 kişilik serverlerden bahsetmiyorum bile.Youtubeden videolarda baktığım da ultra ayarlarda 50 fps zorluyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.