R3 1300X ve GTX 1050 Ti'ın BF 1/5 performansı nasıldır?

• Konuyu başlatan izb
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 1.140
Göndermiş olduğun videolar kullanıcılar tarafından 2017 yılında yüklenmiş olup, elinde var olan mevcut sisteminle ne yazık ki DICE'ın son 1 sene içerisinde Battlefield 1 için uygulamış olduğu bilinçli işlemci çekirdek kullanımı yükseltme politikası sebebiyle videolarda görmüş olduğun değerleri görmen pek mümkün değil. O GPU kullanımı %90'ları bile zor görür şimdiki sisteminle. Bana kalırsa BF1/5 için 4C/8T i7'ler bile 1070/2060 gibi kartlar için alt limit.
BF1’de 24 kişilik sunucularda dahi Ultra’da 50 FPS alabileceğinizi düşünmüyorum. 64 kişilik serverlerden bahsetmiyorum bile. 🙂
Hocam diyorsunki açmıyor ozaman işlemcimimi yenileyim ekran kartınımi

Hocam diyorsunki açmıyor ozaman işlemcimimi yenileyim ekran kartınımi
Açmıyor değil hocam açar Ultra’da tabii ki. Ama 50 FPS alacağınızı pek sanmıyorum. Özellikle 64 kişilik serverler efekt bakımından fazla olduğu için stabil oynayamazsınız. RX 580 alabilirsiniz Ultra’da oynamak isterseniz. Fakat BF5’de işlemci darboğaz yapabilir. En iyisi işlemciyi de ekran kartını da değişmeniz. 8GB RAM’le oynayan bazı arkadaşlarım da oyunda drop yiyorlardı. BF1 ve 5 oynayacaksanız bir 4 veya 8 GB RAM takviye yapmanızı öneririm.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı